1. Update: Fortnite crossover met Avengers: Infinity War om 10:00 live

Update: Fortnite crossover met Avengers: Infinity War om 10:00 live

Forters: Infinity Royale

Rond 10:00 Nederlandse tijd gaan de Fortnite-servers down om de crossover met Avengers Infinity War te lanceren, meldt Epic Games via een tweet.

Het gaat om een tijdelijk event en introduceert Thanos als een speelbare personage. Het heet de Fortnite Battle Royale: Infinity Gauntlet Limited Time Mashup, en volgens Entertainment Weekly is het event een gewone Battle Royale-modus op één belangrijk verschil na: de Infinty-handschoen met de zes stenen spelen een belangrijke rol.

De handschoen verschijnt vandaag op de map en de speler die hem in handen weet te krijgen verandert vervolgens in Thanos en beschikt dan over de krachten die hij ook in de film Avengers: Infinity War had. Op welke manier de makers daarmee de balans in de games gaan bewaken is niet bekend, want de krachten van Thanos zijn in de film en comics limietloos als hij de stenen in handen heeft.

Hoelang het event uiteindelijk gaat duren is niet bekend gemaakt.

Seizoen 4 is vorige week van start gegaan en heeft een flink aantale uitbreidingen, nieuws skins, wapens en locaties. Lees hier ons artikel waarin alles staat wat je moet weten van Seizoen 4.

Avengers: Infinity War heeft overigens alle records verbroken voor een 'opening weekend'. Met een wereldwijde omzet van $640,9 miljoen dollar heeft de Marvel-film Star Wars The Force Awakens van de troon gestoten.

Ook wij zijn naar de film geweest en hier kun je onze recensie lezen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Rot toch op fortnite…
  • Dit is natuurlijk wel schaamteloos meeliften op het succes van een ander, begrijpelijk want extra populariteit maar toch.
  • @AWESOMEDUDE3

    Ja en nee, wie lift mee met wie? Vanwege de immense populariteit van zowel de film als de game is hier niks schaamteloos aan. Gewoon twee partijen die elkaar helpen om een groter bereik te krijgen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren