1. Fortnite krijgt veranderingen in interactieve map

Fortnite krijgt veranderingen in interactieve map

En Epic Games klaagt voormalig werknemer aan

In een interactieve map van Fortnite: Battle Royale zijn verschillende aankomende veranderingen te zien met betrekking tot de gebieden Dusty Divot, de Villain's Lair en Tilted Towers. Daarnaast klaagt ook Epic Games een voormalig werknemer aan.

Veranderingen in map

Sommige spelers gebruiken deze map om een route uit te stippelen. Ook staan alle locaties van schatkisten op de site. Normaal is deze map één op één te vergelijken met de echte map. Nu is op de interactieve map op IGN echter een andere map te zien dan gewoonlijk. Dit wijst erop dat er veranderingen aan zitten te komen in de Fortnite-map.

Opvallend is het nieuwe gebouw dat nu staat waar de krater te vinden was in Tilted Towers. Het gebouw is alleen van bovenaf te zien, dus hoe het aan de binnenkant eruit ziet is nog onbekend. Ook lijkt het erop dat de raket gelanceerd is. Deze is namelijk niet meer te zien in het Villain's Lair-gebied. Tenslotte zijn er wat kleine veranderingen, zoals nieuwe bomen in Dusty Divot.

Fortnite
Villain's lair zoals het op de interactieve map verschijnt

Epic Games klaagt voormalig tester aan

Epic Games klaagt een voormalige tester Thomas Hannah aan, omdat hij informatie lekte over de komeet in het vierde seizoen van Fortnite. Ondanks een Non-Disclosure Agreement (NDA) te hebben getekend lekte de tester tóch deze informatie. Dit meldt Fortnite Intel op de website.

Hannah zou informatie over de komeet aan een Reddit-gebruiker hebben doorgegeven, die het vervolgens op de website plaatste. Volgens Epic Games was er sprake van "irreparable injury".

Daarnaast zegt Epic Games ook in de aanklacht: "He also diminished the enjoyment of the people who play, or who watch others play, Fortnite by ruining the suspense that had been building in the Fortnite community in anticipation of upcoming season."

Er werd veel gespeculeerd rondom de komeet tegen het einde van het derde seizoen van Fortnite. Destijds vermoedde men dat dit het einde van de Tilted Towers zou betekenen. Thomas Hannah onthulde echter dat het in zou slaan op Dusty Depot, wat bleek te kloppen.

Thomas Hannah heeft zich inmiddels verdedigd. Het document waar gereageerd wordt op de aanklacht is hier te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Lol Fortnite Intel? Echt de hele CoD Community is de Fortnite Community.
  • Laat ze drop rate van shotguns veranderen helemaal.leip word je ervan

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren