1. Mogelijk 38 Call of Duty: Modern Warfare maps gelekt
Call of Duty: Modern Warfare
72% hot!
1 member volgt dit
1 member wil dit
6 members hebben dit

Mogelijk 38 Call of Duty: Modern Warfare maps gelekt

Waaronder oude bekenden: Rust, Shipment en Slums

Op Reddit is een overzicht opgedoken met nog te verschijnen Call of Duty: Modern Warfare-maps. Het hier om maar liefst 38 gelekte multiplayer-maps.

De lek is echter nog niet bevestigd door de ontwikkelaar. Dataminers hebben dit overzicht in de bestanden van de first person shooter gevonden. Het gaat hier om zowel nieuwe, als oude Call of Duty-maps.

Volgens de dataminers worden de volgende maps in de toekomst aan de game toegevoegd: Cage, Cargo, Hook, Aniyah Tac, Crash, Dam, Krovnik, Farmland, Gulag, Hospital, Layover, Lowline, Lumber, Malyshev, Milbase, Oasis, Port, Prison, Rivne, Shipment, Slums, Stadium, Sub Base, Super, Urzikstan, Torez, Transit, TV Station, Faridah, Rust, Takedown, Borderline, Smetna Farms, Gun Course, en Marksman Range.

In deze lijst zien we een aantal bekende namen zoals Rust, Shipment en Slums. Dit zijn drie ongekend populaire levels uit de geschiedenis van Modern Warfare en de mogelijkheid op een terugkeer van deze maps klinkt vrij aannemelijk.

Zoals gezegd is er nog geen uitsluitsel over de juistheid van het gelekte overzicht, maar als er inderdaad nog 38 extra maps verschijnen, gebeurt dit waarschijnlijk niet allemaal in één jaar. Hier kunnen we uit opmaken datInfinity Ward en Activision van plan zijn de game lange tijd te blijven bijwerken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Slums is van Black Ops 2. Zou wel raar zijn die terug te brengen.
  • @Real13

    Inderdaad, fake dus.
  • @Silverwolf
    Het kan ook een nieuwe map met dezelfde naam zijn.
  • Wilt niet zeggen dat deze 38 maps ook daadwerkelijk in de game komen.
  • Alltime favoriet voor mij was Firing Range (dacht black ops 2) alleen zie ik die niet staan helaas.
  • @xevulutionx Hele goede map idd, komt uit Black Ops 1 btw 😉

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren