1. Gerucht: Marvel's Loki en Scarlet Witch krijgen eigen serie

Gerucht: Marvel's Loki en Scarlet Witch krijgen eigen serie

Disney-streamingdienst wil nieuwe series

Dat Disney een eigen streamingdienst krijgt, is al een tijdje een feit. De licenties met Netflix zijn aan het aflopen en Disney wil ook eigen series en films maken exclusief voor op hun nieuwe streamingdienst. Het gerucht gaat nu dat Marvel-superhelden Loki en Scarlet Witch een eigen serie krijgen.

Het is nog maar een gerucht dat Disney deze plannen heeft, laat staan of de acteurs van de Marvel-personages ook daadwerkelijk bereid zijn om de rollen te vervullen in de series, of hoe de series passen in de MCU-tijdlijn. Volgens Variety krijgen de series zes tot acht afleveringen en krijgt Marvel-producer Kevin Feige een belangrijke rol bij het maken van de series. Zowel Marvel als Disney hebben geen commentaar op dit gerucht.

Om te concurreren met Netflix en Amazon, gaat Disney vermoedelijk met een lagere prijs komen voor de eigen streamingdienst. Disney gaat met nieuwe live-action films komen als Lady en de Vagebond, Dumbo, een nieuwe Star-Wars-serie. Ook verdwijnen alle Marvel-films ook van Netflix en blijven alleen de Marvel-series als Daredevil. Antman and the Wasp is de laatste film die nog gaat verschijnen op Netflix. De Disney-streamingdienst gaat in 2019 live in de VS.

Reacties fans

Fans van de Marvel superhelden kunnen in ieder geval niet wachten tot de series uitkomen en uiten hun enthousiasme op Twitter.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Lekker melken 🐄

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren