1. Update: Fortnite: Battle Royale Season 4 is live

Update: Fortnite: Battle Royale Season 4 is live

seizoen 4 vandaag van start met nieuwe map en skins

Fortnite: Battle Royale - Season 4 is live, met als grootste verandering aan de map dat Dusty Depot is weggevaagd door de komeet en nu de naam Dusty Divot draagt.

In de krater veroorzaakt door de meteoriet, staan meerdere gebouwen. Ook is een nieuwe Point of Interest toegevoegd ten noorden van de Wailing Woods met de naam Risky Reels. Verder zijn er veel kleinere aanpassingen aan de map gedaan. In de krater zijn er ook blauw-paarse kristallen op de grond te vinden die opgepakt kunnen worden om hoger te springen.

Andere veranderingen zijn een nieuwe achtergrond voor de lobby, nieuwe skins, items, sprays en emotes en een nieuwe Battle Pass met honderd nieuwe beloningen. De mogelijkheid om een willekeurige skin te selecteren is ook toegevoegd.

De volledige patchnotes zijn nu te vinden op de site van Epic Games.

Seizoen 4 van Fortnite: Battle Royale kan je nu downloaden voor pc, PS4 en Xbox One. De update is voor iOS nog niet verschenen. Het spel is inmiddels speelbaar, nadat de servers enige tijd down waren.

Fortnite S4 map

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc, PlayStation 4 of Xbox One, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Nog niet kunnen spelen. Te druk met God of War. 😊 Verder is er natuurlijk niet veel veranderd. Ik zou op korte termijn graag nieuwe maps zien met verschillende thema's, zoals Battlegrounds.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren