1. Jetpacks komen vandaag naar Fortnite: Battle Royale

Jetpacks komen vandaag naar Fortnite: Battle Royale

Vandaag komen Jetpacks naar Fortnite: Battle Royale. Vanaf 14:00 (Nederlandse tijd) kunnen spelers rondvliegen in de game.

De jetpack was eind februari al aangekondigd, maar werd op het laatste moment uitgesteld. Dit bleek uit een mailuitwisseling tussen Epic Games en PC Gamer. De ontwikkelaar koos vervolgens voor een jachtgeweer in plaats van de jetpacks.

Epic zei toen: "Op het laatste moment vonden we mankementen in het design wat onze lancering zal vertragen. We zijn bezig met het corrigeren... de jetpack zal op een later tijdstip opstijgen. In de tussentijd kun je genieten van de overvloed aan no-scopes met het nieuwe jachtgeweer en de lucky point of interest feature."

Hoe spelers deze jetpacks precies kunnen bemachtigen is niet bekend. Er wordt door Fortnite Intel gesproken over een eventuele nieuwe modus genaamd'close encounters.' Dit is volgens gamebestanden een nieuwe modus waar spelers gebruik maken van shotguns en jetpacks.

In de gamebestanden is de volgende tekst gevonden:"Close quarters combat with Shotguns & Jetpacks! If you find a jetpack, double-tap the jump button to take off. Keep the button held down to apply thrust. Make sure to land before it runs out of fuel!” Ook wordt er gesproken over een 'limited time mode.' Het is dus mogelijk dat Fortnite-spelers slechts eenmalig kunnen genieten van de jetpacks.

Wanneer later vandaag de patchnotes online komen weten we meer. De servers van Fortnite gaan met de introductie van de jetpack niet offline.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Waarom is mijn reactie verwijderd?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren