1. Kijk vanaf 15:00 uur naar Shenmue 3 met Dennis en Wouter
Shenmue 3
0% hot!
0 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Kijk vanaf 15:00 uur naar Shenmue 3 met Dennis en Wouter

Kijk en chat mee!

Vanmiddag streamen we weer vanaf de redactie van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited en gaan wij ons vermaken met Shenmue 3! Kijk en chat je mee?

Het langverwachte vervolg op Shenmue 2 is gisteren eindelijk uitgekomen en jullie weten wat dat betekent: we gaan Shenmue 3 even goed checken! Vandaag nemen Dennis en Wouter de leiding tijdens deze stream terwijl ze op zoek gaan naar de moordenaar van Ryo's vader. Heb je vragen of de game, ben je benieuwd naar hoe het speelt of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Dan ben je van harte welkom om lekker aan te sluiten! Praat mee in de chat en stel je vragen.

Shenmue 3 is een actie-avontuur game die ontwikkeld wordt door Neilo en Ys Net. In dit derde deel van de Shenmue-serie probeert Ryo het mysterie achter de Phoenix Mirror op te lossen, een artefact waarnaar de moordenaar van zijn vader op zoek was. Het avontuur van Ryo leidt hem naar steden en dorpjes waar hij zijn training kan voortzetten, kan gokken, arcadespellen kan spelen en baantjes kan doen terwijl hij de waarheid achter de Phoenix Mirror onderzoekt.

Het wordt ongetwijfeld een plezierige chaos, dus zorg dat je bent ingeschakeld!

Bekijk de stream hieronder of via het Twitch-kanaal van onze collega's van Power Unlimited.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren