1. Klantenservice 2K overspoeld met klachten over NBA 2K19

Klantenservice 2K overspoeld met klachten over NBA 2K19

Te veel klachten om te verwerken

2K is al een paar weken bezig met oplossen van de problemen die veroorzaakt worden in NBA 2K19. Veel spelers hebben klachten over verlies van data, virtueel geld en gekochte content die nooit gekregen is. Doordat de problemen zich op meerdere platformen bevinden, wordt de klantenservice beladen met klachten en aanbevelingen op de website. De klantenservice verklaart meer klachten te moeten verwerken dan normaal.

Door de grote hoeveelheid aan klachten, probeert 2K op Twitter hun klanten bij te staan voor alle problemen en iedereen door te verwijzen naar de klantenservice-pagina om het probleem op te lossen. Dit geeft echter weer veel klachten over de duur van het oplossen van het probleem, aangezien 2K niet de mankracht heeft om alles snel op te lossen.

De problemen komen al bij aankoop van het spel, waaruit blijkt dat extra bonussen die verkrijgbaar waren bij pre-order niet geleverd zijn. Daarnaast loopt het spel snel vast en verliezen mensen hun geld voor aankopen die als gratis worden aangeboden. Mensen gaan voor klachten en oplossingen ook al snel naar het forum van 2K. De ontwikkelaar probeert alles om de problemen op te lossen en iedereen op de hoogte te houden.

Ondertussen zijn al meerdere websites met oplossingen voor de problemen die zijn gegeven.

2K heeft ook het spel laten aanpassen naar aanleiding van de Nederlandse gokwet. 2K heeft de MyTeam-functie aangepast waarmee gamers pakjes kaarten kunnen kopen met willekeurige basketballers voor in een team. Het is niet langer mogelijk om bemachtigde spelers in de game te verhandelen op een virtuele handelsplaats. Wel kunnen gamers nog steeds virtuele pakjes kopen met echt of virtueel geld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren