1. Komt er dit jaar nog een nieuwe Splinter Cell?
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
66% hot!
1 member volgt dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Komt er dit jaar nog een nieuwe Splinter Cell?

Volgens Amazon Canada wel

Update: Het is geen grote verrassing, maar inmiddels is de pagina weer verwijderd van Amazon Canada.

Origineel bericht: Er wordt gehint naar een nieuwe Splinter Cell-game die dit jaar nog uit zal komen.

Op de website van Amazon Canada is een pagina aangemaakt voor Splinter Cell 2018. Naast de vermelding van Ubisoft (en dat het een videogame is) staat er verder geen informatie op de website, maar de titel doet vermoeden dat het spel dit jaar nog uit zal komen. Het is echter ook mogelijk dat dit slechts een fout is die niets te maken heeft met een daadwerkelijke Splinter Cell-game.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan voor een nieuwe Splinter Cell-game hintte Ubisoft-CEO Yves Guillemot vorig jaar in juni er wel naar in een interview over de afgelopen E3. Toen er naar de game gevraagd werd antwoordde hij: "We ontvangen erg veel voorstellen en concepten met betrekking tot het Splinter Cell-merk en we gaan uiteindelijk met één daarvan aan de slag. Wellicht dat je daar meer over gaat zien, maar daar moet je nog even geduld voor hebben."

Er wordt dus wel degelijk over Splinter Cell nagedacht en het is dus zeker mogelijk dat we dit jaar nog een spel kunnen verwachten. Misschien horen we er meer over tijdens de E3 in juni.

Het is ondertussen al vijf jaar geleden dat het vorige deel van de serie uitkwam. Splinter Cell: Blacklist kreeg van ons een 8,5. "Het is jammer dat het verhaal diepgang mist en de game grafisch niet helemaal mee kan met de top," leest de conclusie, "maar dat doet niets af aan het sluipplezier dat je beleeft met de game".

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Zou wel tof zijn,ben wel toe aan een nieuwe splinter cell :D
 • Ik vond Blacklist zeker niet slecht. Alleen door de overgang naar de PS4 heb ik het spel niet heel veel gespeeld.
 • Hopen van wel! Altijd erg genoten van Splinter Cell games!
 • Hopelijk wordt het net als de eerste paar games! Van die delen heb ik het meest genoten. Vooral het coop was super leuk. Ubisoft zou zich focussen op multiplayer? Haal er wat innovatie uit zou ik zeggen.
 • Dat zou echt geweldig zijn, ik ben benieuwd.
 • Heb ze bijna allemaal gespeeld, maar moet echt toegeven dat na het 3e deel er weinig meer van over is wat het echt tof maakte
 • Ik zou er zeker zin in hebben. Een nieuwe Splinter Cell aan het einde van een generatie zou vreemd zijn.

  PS5 incoming. ;-)
 • Als het dezelfde troep wordt als Conviction en Blacklist, dan hoeft het van mij niet. Na Double Agent is deze serie niet veel soeps meer, namelijk. De games daarvoor waren pareltjes.
 • Zou wel leuk zijn weer eens een splinter cell game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren