1. Levensgevaarlijke vuilnisbakken in Fortnite Chapter 2
Fortnite
40% hot!
2 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Levensgevaarlijke vuilnisbakken in Fortnite Chapter 2

Bizarre Fortnite-bug wordt onderzocht

Het tweede hoofdstuk van Fortnite is begonnen en het speelveld is verplaatst naar een compleet nieuwe eiland. Maar de transitie is niet helemaal vlekkeloos verlopen, zo ontdekte Reddit-gebruiker Bigdog-475 een vreemde vuilnisbak-bug.

Fortnite heeft wel eens vaker een foutje in het spel zitten, maar deze bug is wel heel apart. Wanneer spelers zich verstoppen in de daarvoor bestemde vuilnisbakken, is de kans groot dat ze hier niet levend uitkomen. Het kan namelijk gebeuren dat jouw Fortnite-personage transformeert in een geest en daarna langzaam opstijgt. Wanneer er een bepaalde hoogte wordt bereikt, valt de speler plotseling naar beneden en deze val is helaas niet te overleven.

Veel Fortnite-spelers hadden het idee dat de bug bij het spel hoorde, maar dit bleek niet het geval te zijn. Een werknemer van Epic Games heeft inmiddels bevestigd dat het een fout in de game is: "We hebben het probleem doorgestuurd en er wordt naar gekeken", verklaart de werknemer. Vooralsnog is het probleem niet opgelost en is het devies simpel: Pas op voor de vuilnisbakken!

Eerder werd de map van het tweede seizoen al 'perrongeluk'gelekt door een werknemer van Epic enhier lees je alles wat er nieuw is in Chapter 2 van Fortnite.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren