1. Meer bekend over het Overwatch Anniversary-evenement

Meer bekend over het Overwatch Anniversary-evenement

40 miljoen mensen spelen Overwatch

Blizzard vice president Jeff Kaplan vertelt in een nieuwe developers update-video meer over het aankomende Overwatch Anniversary-evenement. Hij laat weten dat de hero-shooter nu 40 miljoen spelers heeft. De viering van het tweejarig bestaan van Overwatch begint op 22 mei.

Tijdens het Anniversary-evenement krijgen spelers in plaats van normale lootboxes de anniversary-lootboxes. Hierin zit, zoals gebruikelijk, gegarandeerd minstens één item van het huidige evenement. Echter, het is bijzonder dat spelers kans hebben om een cosmetisch voorwerp van een willekeurig ander evenement te krijgen. Dit geldt zelfs voor recente evenementen zoals Retribution. Ook kunnen mensen tijdelijk de munten die ze verkrijgen uit lootboxes gebruiken om alle voorwerpen die ooit uit zijn gekomen aan te schaffen.

Daarnaast worden er een aantal populaire brawls teruggebracht. Jeff Kaplan noemt onder andere Junkenstein en Mei's Snowball Offensive. Tenslotte laat hij weten dat er acht nieuwe legendarische skins naar Overwatch komen.

Naast het evenement wordt er de nieuwe map genaamd PETRA toegevoegd. Daar kunnen spelers een free for all death match spelen en zal er een 'mega health pack' op het midden van het gebied liggen. Bovendien begint het eerste competitieve seizoen voor free for all death match, wat plaatsvindt op de nieuwe PETRA map, maar ook op Chateau. Het competitieve seizoen begint op 22 mei, tegelijkertijd met het anniversary-evenement.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren