1. Mega Drive Mini door Sega aangekondigd

Mega Drive Mini door Sega aangekondigd

Verschijnt in 2018

Er komt een Mega Drive Mini, vergelijkbaar met Nintendo's Mini-consoles. Sega onthulde het apparaat op het SegaFes in Tokio vannacht.

Deze minuscule versie van van de klassieke Mega Drive-console moet ergens dit jaar verschijnen, al is er nog geen releasedatum bekend. Ook is het niet duidelijk hoeveel en welke games op het apparaat zullen staan. Volgens Sega worden later dit jaar meer details bekendgemaakt.

De Mega Drive Mini is een logische reactie op de Mini-consoles die Nintendo de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Zowel de NES Classic Mini als SNES Classic Mini waren grote verkoopsuccessen. Deze consoles zijn met een HDMI-kabel aan televisies aan te sluiten en bevatten een vaste hoeveelheid klassieke games die vroeger op de oorspronkelijke consoles beschikbaar waren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Nice ik ben benieuwd.
 • zag dit bij otto.nl ,
  https://www.otto.nl/p/10082114207/sega-megadrive-flashback/#?c=multimedia-games-consoles-games&itemId=10082114232
 • @jeck71

  Dus als ik het goed begrijp is deze mini console al langer op de markt, maar door een andere fabrikant uitgegeven?
 • @Monojaxx

  vond het ook al vreemd omdat deze al een lange tijd te koop staat bij otto.nl
  en nu er ook deze mega drive wordt aangekondigd , er zit maar een klein verschil in de consoles ,
 • Ik had ergens gelezen (ik zou m'n god niet meer weten waar, dus hang me er niet aan op als 't niet waar blijkt te zijn) dat dat ding door ATgames gefabriceerd zou worden, en als ik 't goed heb begrepen betekent dat rommel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren