1. Naughty Dog-werknemer plaatst artwork van mogelijke nieuwe game

Naughty Dog-werknemer plaatst artwork van mogelijke nieuwe game

Fantasievolle artwork van sterke vrouwen

Artwork van de senior concept artist van Naughty Dog hint mogelijk naar een nieuwe game van de The Last of Us-ontwikkelaar.

Eind vorig jaar plaatste senior concept artist Hyoung Nam artwork op zijn persoonlijke Artstation-account. Hierop is een vrouw te zien die op een zwaard leunt en op een drakenlichaam zit. Ook werd er gerelateerde artwork geplaatst met vrouwen er op afgebeeld. De drie illustraties vallen onder de noemer 'The Women of North'.

Hoewel de artwork niet per se van een nieuwe Naughty Dog-game hoeft te zijn, kan het wel duiden op een fantasysetting voor de nieuwe game. In de beschrijving van de artwork meldde Nam dat het "geïnspireerd is door een nieuwe game. Je weet waar ik het over heb..." Hij sluit de beschrijving af met een knipoog.

Sony-studio Naughty Dog is bekend van onder andere de oorspronkelijke Crash Bandicoot-games, Jak and Daxter en de Uncharted-reeks. Vorig jaar lanceerde de ontwikkelaar het geprezen spel The Last of Us: Part 2. Het is aannemelijk dat de ontwikkelaar al geruime tijd aan een nieuwe game werkt, al is niet bekend of het om een vervolg op een bestaande franchise of een compleet nieuwe game gaat.

Naughty Dog
Naughty Dog
Naughty Dog

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Naughty Dog games zijn meestal wel een garantie voor kwaliteit. Hoewel ik best nog wel een keer een nieuwe The Last of Us wil spelen, ook al zie ik niet super veel ruimte om daar te vernieuwen, speel ik liever een keer iets nieuws. Uncharted geldt hetzelfde voor.

    Ben benieuwd.
  • Na de enorme teleurstelling van The Last of Us part 2 juich ik een nieuwe IP wel toe. Dat de studio talent heeft staat vast en op TLOU2 na vind ik hen games stuk voor stuk top.
  • @Real13

    Hoezo vond je part II slecht dan?
  • @Rahl Graphics en gameplay vond ik top maar het verhaal verpestte het zodanig voor mij dat ik er geen plezier uit kon halen terwijl ik wel heel erg uit keek naar de game vandaar de teleurstelling.
  • super ik kijk er naar uit ;)
  • Wow, baby. Dit zou het beste ooit zijn; of in ieder geval kunnen worden. The Last of Us was geweldig, maar nee, dat is wat mij betreft mooi geweest. Een (high-)fantasy van de beste ontwikkelaar van de wereld juich ik van harte toe!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren