1. Nieuwe content in aantocht voor Sea of Thieves

Nieuwe content in aantocht voor Sea of Thieves

Ook viert Rare de verjaardag van Banjo-Kazooie

In een interview met IGN vertellen studiohoofd Craig Duncan en design director Mike Chapman dat er naast de al aangekondigde updates nog drie grote toevoegingen komen in Sea of Thieves voordat het jaar voorbij is. Ook is er een nieuw boegbeeld toegevoegd om de verjaardag van Banjo-Kazooie te vieren.

Op 29 mei kwam de update The Hungering Deep uit. Daarnaast werden Cursed Sails en Forsaken Shores aangekondigd op E3. Cursed Sails verschijnt ergens deze maand en Forsaken Shores is speelbaar september. Hierna zullen dus nog drie updates verschijnen.

Wat deze "grote" toevoegingen precies gaan zijn is niet bekend. Wel laat Duncan weten dat er meerdere teams zijn die werken aan de verschillende updates. Zo werkt het team van The Hungering Deep nu aan de eerste onaangekondigde update. De andere teams werken aan Cursed Sails en Forsaken Shores.

Duncan laat bovendien weten dat er een vierde team gaat komen om het proces sneller te laten verlopen. "Our goal is to try and give each team more runway but keep the cadence quick," oppert hij. "I think the takeaway we want everyone to know is: if you've got into to Sea of Thieves – we are fully committed to Sea of Thieves in the future."

Rare viert het jubileum van Banjo-Kazooie

Banjo-Kazooie wordt dit jaar twintig. Rare, de studio achter Sea of Thieves, is de originele bedenker van het videogame-duo. Om het jubileum te vieren is er een boegbeeld in Sea of Thieves toegevoegd genaamd de 'Bear & Bird Figurehead', aangezien het duo ook bestaat uit een beer en een vogel. Het boegbeeld is vanaf nu te koop voor 1998 gold, wat overeen komt met het jaar waarin de game voor het eerst te spelen was.

De patch van het boegbeeld brengt ook een paar kleine veranderingen:

  • Rock the Boat – Upon impact, cannonballs now apply a rocking effect to ships.
  • PC Exit to Desktop – Players on PC now have the ability to exit to desktop from the front end.
  • Shop Clutter – Player Titles no longer remain in the shop when purchased, reducing the amount of clutter in the clothing shops.


Daarnaast zijn er bugfixes en verbeteringen gemaakt aan de servers om performance te verhogen. De downloadgrootte is 1,86GB op Xbox One en 1,50GB op pc.

Sea of Thieves

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ff een keer opstarten om dat Banjo-Kazooie boegbeeld te kopen. :-)
  • @Piet S. Ik vaar met je mee.
  • @Grombeer Ik ook!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren