1. Details Fallout: 76-campagne onthuld

Details Fallout: 76-campagne onthuld

Fallout 76 verschijnt op 14 november

Bethesda heeft nieuwe details rondom de campagne van Fallout: 76 bekendgemaakt. De uitgever sprak vooral over de verhaallijn en het gebruik van atoombommen in de game.

Todd Howard van Bethesda heeft aangegeven dat de main quest draait om de mysterieuze verdwijning van de opzichter van Vault 76. Het verhaal begint met geheime instructies voor de speler en een transmissie van de opzichter van de Vault. Deze verhaallijn eindigt met het toegang krijgen tot atoombommen.

Met het bekendmaken dat de game atoombommen bevat werden gelijk veel vragen gesteld over het gebruik hiervan. Howard maakte snel duidelijk dat de atoombommen alleen op specifieke locaties gebruikt kunnen worden en dat spelers tijdig gewaarschuwd worden wanneer er een atoombom gelanceerd wordt.

Fallout

Atoombommen zorgen ervoor dat er waardevolle spullen verschijnen, maar ook moeilijkere vijanden. Deze atoombommen kunnen alleen gebruikt worden wanneer de speler de verhaallijn heeft doorlopen, wat beschreven wordt als "een lang verhaal dat uit meerdere delen bestaat". Ook is een hoog level vereist om atoombommen te gebruiken.

Daarnaast maakte Howard bekend dat er een groot aantal side quests in Fallout: 76 verschijnt. Spelers krijgen meerdere manieren van spelen aangeboden met een grote variatie voor mensen die zich graag bezighouden met side quests. Deze worden aangegeven met in-game-markers die wijzen naar de betreffende speelbare side quests.

Fallout 76 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Kan wel eens een pareltje worden deze game.
  • Ik krijg steeds meer zin in deze game. Met een lange main quest is er dus voor iedereen wat te doen. Als je van het verhaal houd kan je de main quests spelen maar als je een keer zin hebt om met vrienden multiplayer te spelen kan dat ook gewoon.
    Ik denk dat ik fallout eerder ga spelen dan Red Dead 2, omdat ik toch wel erg benieuwd ben naar al die nieuwe functies in fallout.
  • Ik ben heel erg benieuwd naar deze game. Laat maar komen!
  • Uuugh crap, ik hoop dat mijn meisje nog met me wil trouwen nadat ik haar de komende 4 maanden negeer terwijl ik met al die games bezig ben. Ik bedoel, fallout moet ik hebben want het is fallout. Red dead 2 moet ik hebben want het eerste deel is mogelijk mijn meest favoriete spel ooit ever. Morgen Spider-man, die ik ook wel kapot ga spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren