1. Treyarch onthult spelersaantal Blackout-modus Black Ops 4

Treyarch onthult spelersaantal Blackout-modus Black Ops 4

Spelersaantallen en levels

In een livestream voor Call of Duty: Black Ops 4 heeft Treyarch de veranderingen ten opzichte van de bèta's gedeeld. In de 'Road to Launch'-livestream werd bekend dat in Blackout Solo- en Duo-modus 88 spelers kunnen spelen. Voor groepen van vier kunnen er in totaal 100 mensen meedoen. Verder is de feedback uit de bètaversie verwerkt.
Call of Duty: Black Ops 4

Treyarch heeft vele tests met spelersaantallen gedaan in onder andere de bètaversie. Het begon met tachtig spelers en groeide uit tot uiteindelijk honderd spelers. Voor speciale evenementen in Blackout worden nog grotere spelersaantallen toegepast. Zo zei de ontwikkelaar in totaal 115 spelers te willen voor de speciale evenementen.

Treyarch gaf ook aan wat voor veranderingen en verbeteringen zijn aangepast op basis feedback uit de bètaversie. Voor de multiplayer-modus van Black Ops 4 is veel verbeterd qua balans met nieuwe wapens. Treyarch zegt hiermee 'erg tevreden' te zijn, maar blijft na de lancering de modus nauwlettend in de gaten houden. Daarnaast is er ook onder andere een aantal nieuwe wapens en scorestreaks genoemd.

In totaal komen er tachtig levels in de Blackout-modus, waar spelers bij elke twintig levels een nieuw personage vrijspelen. Onlangs kwamen er nieuwe trailers uit voor de Zombies- en Blackout-modus voor Call of Duty: Black Ops 4, waar nieuwe locaties werden genoemd.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Bijzonder aantal die 88. Hebben ze de map ook aangepakt? Die was op sommige plekken namelijk extreem leeg.
 • @MythicZ

  Leeg qua objecten of weinig spelers?
 • @Pinda NL Beide. Er waren in het zuiden van de map (onder de vuurtoren) en onder Asylum geen huizen oid om te looten. Met als gevolg dat daar geen hond loopt.
 • @MythicZ ik ging naar die boot noorden van die vuurtoren
 • @MythicZ Qua kleur en objecten is het iets verbeterd, maar ik heb nog geen idee of het beter gevuld is.
 • @Jack O
  Ik ben benieuwd of de eindzone nu ook vaker in dichtbegroeide of plaatsen met veel gebouwen komt. 7/10 matches was het vrijwel alleen maar lege vlaktes waar het eindigde.
 • @AWESOMEDUDE3 Ja same, heb daar nog niets over gelezen. Morgen ga ik even streamen!
 • @Jack O
  Oh nice! Ga hem zelf voorlopig niet kopen denk ik maar ben wel erg benieuwd naar de verandering sinds de beta.
 • @AWESOMEDUDE3 Persoonlijk denk ik dat dat bewust is gedaan. Ik vind zelf ook dat bij een Battle royale game de laatste overlevenden het op een eerlijke manier van elkaar moet kunnen winnen. Niet puur op geluk bij welk huisje de cirkel eindigt waar je toevallig nog in zit te campen. Bij pubg overigens ook het geval, vaak de eindcirkel op open vlaktes met alleen wat boompjes of stenen.
 • Inderdaad een vreemd aantal. 100 spelers zijn mogelijk, dus waarom niet? De map is groot genoeg.
 • Waarom geven we aandacht aan deze rommel. Cod ziet er uit als een begin ps4 game. En toch gaan we maar aandacht aan deze rommel besteden. Cod is al jaren kwalitatief dood maar ook steeds verkoop technisch niet meer de hit die het ooit was
 • @kaassoufleeisback

  Omdat het nog altijd bijna jaarlijks de best verkopende games is misschien?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren