1. Nieuwe Lord of the Rings mmo-game aangekondigd

Nieuwe Lord of the Rings mmo-game aangekondigd

Gratis game speelt zich af in de tijd voor de LOTR-trilogie

Uitgever Athlon Games heeft aangekondigd dat het een lange termijn contract heeft getekend met Middle-Earth Enterprises. Samen willen ze een gratis speelbare game uitbrengen gebaseerd op The Lord of the Rings. De game zal zich afspelen in de tijd voor de gebeurtenissen van de Lord of the Rings-trilogie. De speler zal zich een weg banen door Middle-Earth om nieuwe personages en figuren te ontmoeten die nog nooit eerder gezien zijn door de fans van het verhaal.

Dave Miller, directerur van Athlon Games, is erg verheugd over de samenwerking. "Het is een kans om zo nieuw leven te blazen in het verhaal van The Lord of the Rings. We willen de spelers een totaal nieuwe wereld bieden om te ontdekken."

Fredrica Drotos, de Chief Brand Officer van van Middle-earth Enterprises was ook te spreken over de samenwerking met Athlon Games en dat ze zo een nieuwe meeslepende game- ervaring kunnen bouwen met nieuwe locaties van Middle-Earth als voorganger voor de films.

Athlon Games is onderdeel van moederbedrijf Leyou Technologies Holdings Limited en heeft expertise met design voor gratis te spelen games en services voor PC-games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik ben benieuwd. Hopelijk geen wanvertoning zoals Shadow of War.
 • @Don Carpaccio
  Ik wacht nog steeds op battle for middle earth 3…
 • @blue_blade_3

  Jaaa!!! Die eerste twee games waren fantastisch en imo de allerbeste LOTR games die er tot nu toe zijn.

  De PS2/Xbox/GameCube LOTR games vond ik ook geweldig.

  Ik mis die generatie van de filmgames. Nu kan je alleen nog maar rekenen op… LEGO games of kitscherige adaptaties zoals Shadow of War.
 • @Don Carpaccio @BLUE_BLADE_3
  Ahhh de nostalgie. Return of the King grijs gespeeld op de GameCube, alle characters maxen om de end-game battles te doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren