1. Nieuwe locaties en beelden van Red Dead Redemption 2

Nieuwe locaties en beelden van Red Dead Redemption 2

Frontier, steden en dorpen

De open wereld van Red Dead Redemption 2 lijkt steeds groter wat betreft opbouw en locaties. Rockstar Games heeft op zijn website zeven nieuwe steden onthuld met bijpassende onderschriften en foto's.

Red Dead Redemption 2 laat veel diversiteit zien in de nieuwe steden en dorpen. Iedere stad heeft zijn verhaal.

Annesburg

Gevestigd in Roanoke Ridge ligt het stadje Annesburg. De hardwerkende mensen leven van de kolenmijnen. Slechte werkcondities en weinig geld hebben ervoor gezorgd dat veel mensen hun leven zijn verloren in de mijnen.

Red Dead Redemption 2

Mount Hagen

Hoog in de bergen van Grizzlies ligt Mount Hagen. Omdat het tussen twee laaggelegen steden ligt is het de hoofdweg om richting het westen te gaan en richting het zuiden naar de Dakota Rivier.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Saint Denis

Als een van de belangrijkste handelsroutes zorgt Saint Denis ervoor dat vele culturen hier samenkomen. Zakenmannen, zeelui, zwervers, dieven en prostituees leven allemaal naast elkaar in deze drukke stad.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Valentine

Een ruwe stad met een reputatie om plezier te maken. Ze leven van de veehandel waardoor boeren, cowboys, gokkers en dieven van ver komen om hier wat geld te verdienen.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Rhodes

Schoon en mooi aan de buitenkant, zo corrupt is deze stad in werkelijkheid. De stad is al jaren het middelpunt van een strijd tussen twee plantage-families. Braithwaite en Gray proberen hun rivaliteit uit te spelen met de gevaren van dien.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Lagras

Een klein dorpje in de moerassen van Bayou Nwa. De dorpelingen leven zelfvoorzienend en een beetje van het toerisme.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Strawberry

Dankzij de nieuwe burgemeester groeide dit kleine houthakkers dorpje uit tot een paradijs voor toeristen. De huidige dorpelingen zijn hier echter niet al te blij mee.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober voor Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik ben er flink van overtuigd dat dit een topper wordt, maar de "hype" komt bij mij totaal nog niet aan. Heb ook het gevoel alsof de game pas volgend jaar uit komt, terwijl dat natuurlijk niet het geval is.
 • @Gaaiz komt misschien door het gebrek aan gameplay beelden.
 • Ja de hype is er voor mij ook nog niet. Maar komt ook omdat ik nog een maandje langer wacht totdat ik mijn oled en een Xbox one X heb.
 • Ik wacht op de Switch versie
 • @Newgamessuck

  Haha veel plezier met wachten.
 • @kaassoufleeisback

  Eigenlijk bedoel ik….Niet mijn type game.
 • @Newgamessuck

  Geen probleem toch.
 • Ik krijg bij de beelden van Mount Hagen echt een Revenant gevoel. Nog zo'n zes weken en dan kunnen we eindelijk aan de slag!
 • December wordt echt mijn game maand Smash Rdr2 Tomb Raider en Ac Oddysey. Dan nog een 2e playtrough van God of war. Zin in.. Ben benieuwd naar rdr2. Wordt een lange extra maand wachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren