1. Nieuwe Shenmue 3-trailer getoond op Tokyo Game Show

Nieuwe Shenmue 3-trailer getoond op Tokyo Game Show

Een kijkje in de wereld van Ryo

Deep Silver heeft tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe trailer getoond van Shenmue 3. De korte video licht de wereld van Ryo uit en laat een aantal interessante plekken zien.

In de video krijgt de kijker een glimp van de Shenmue 3-wereld. In deze ontspannen trailer zien we hoofdrolspeler Ryo door verschillende gebieden van het spel lopen. We zien alvast een aantal omgevingen waar protagonist Ryo allerlei problemen moet gaan oplossen. Binnenkort verschijnt de trial-versie van de game en hier kunnen spelers Bailu Village alvast leren kennen. De trial bevat ongeveer een uur aan content en staat apart van het uiteindelijke spel.

Eerder werd bekendgemaakt dat de game exclusief op de Epig Game Store verschijnt, dit is opvallend omdat het spel deels door donateurs is gefinancierd. Tim Sweeney, de oprichter van Epic Games, heeft eerder in een tweet bekendgemaakt dat alle terugbetalingen gedekt zullen worden door Epic Games.

Ys Net heeft naast de nieuwe trailer ook een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven, bekijk het hieronder.

Shenmue 3 werd officieel aangekondigd in 2015, toen er een Kickstarter-campagne voor het spel werd opgezet. De campagne bereikte al binnen tien uur het doel van 2 miljoen dollar en brak destijds het record voor het hoogste bedrag dat ooit was opgehaald voor een game op Kickstarter. Uiteindelijk is er meer dan 7,1 miljoen dollar ingezameld voor de ontwikkeling van Shenmue 3. De game komt op 19 november uit voor PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren