1. Trailer licht de Switch-versie van Apex Legends uit

Trailer licht de Switch-versie van Apex Legends uit

Game komt op 9 maart uit

In een nieuwe trailer is de Switch-versie van Apex Legends in actie te zien.

De free-to-play-game komt op 9 maart naar de Switch eShop. Apex Legends ontvangt op de Switch ondersteuning voor cross-platform play, waardoor Switch-spelers het tegen Apex Legends-spelers op andere systemen kunnen opnemen. Ook komt alle content van het huidige seizoen beschikbaar. De Switch-versie is ontwikkeld door Panic Button, dat ook Doom, Wolfenstein 2 en Warframe naar de Switch bracht.

Begin februari is het achtste seizoen van Apex Legends begonnen. Om Switch-spelers niet met een forse achterstand ten opzichte van andere spelers te laten beginnen, ontvangen zij wanneer ze de game downloaden vrijblijvend de eerste dertig levels van de huidige battle pass. Ook ontvangen alle Switch-spelers gedurende de eerste twee weken na lancering dubbel zoveel ervaringspunten tijdens het spelen.

Het achtste seizoen van Apex Legends heet Mayhem en is sinds begin februari speelbaar op Xbox- en PlayStation-consoles, alsmede pc. Het nieuwe personage Fuse is geïntroduceerd, alsmede een wapen genaamd de 30-30 Repeater en een aangepaste King Canyon-map.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt me afschuwelijk om met de Switch het op te moeten nemen tegen PC-spelers

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren