1. Objecten worden uit Fortnite naar de echte wereld getransporteerd

Objecten worden uit Fortnite naar de echte wereld getransporteerd

Marketing voor seizoen 5 van battle royale

Uit de spelwereld van Fortnite verdwijnen objecten die vervolgens in de echte wereld verschijnen.

Dit heeft alles te maken met de scheur in de lucht die een week geleden boven de map van Fortnite is verschenen na een raketlancering. Sindsdien is bijvoorbeeld de grote hamburger boven de Durrr Burger-winkel verdwenen en een fotograaf genaamd Sela Shiloni dit object in een woestijn in Californië vond.

Dit is waarschijnlijk allemaal marketing voor wanneer het vijfde seizoen van de battle royale-shooter op 12 juli begint. Zo worden er ook zogenaamd objecten uit de echte wereld in de game gezogen, waaronder een oud Grieks anker dat nu ergens tussen Greasy Grove en Snobby Shores ligt.

Volgens geruchten draait het vijfde seizoen om tijdreizen en gaat dat er voor zorgen dat gedeeltes van de map zich in andere periodes van de geschiedenis afspelen. Dit gerucht werd sterker toen Epic onlangs aankondigde dat er speelbare personages met een Wilde Westen-thema naar de Save the World-modus komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren