1. Pokéball-speurtocht binnenkort in Animal Crossing Pocket Camp

Pokéball-speurtocht binnenkort in Animal Crossing Pocket Camp

Vanaf 12 oktober zoeken naar schattige Eevee-voorwerpen

Via een tweet van het Animal Crossing-Twitter-account is aangekondigd dat er op 12 oktober een Pokéball-speurtocht van start gaat in de mobiele game Animal Crossing: Pocket Camp. In het evenement kunnen spelers op zoek naar Pokéballs die verspreid liggen door het spel heen. Door elke Pokéball te pakken spaar je zo op om Eevee-voorwerpen te kunnen kopen

Om de spelers alvast een handje op weg te helpen, moeten ze naar Shovelstrike Quarry gaan waar Pokéballs verspreid liggen. Wanneer het Pokéball-icoontje verschijnt in de game kan de speler terecht bij Shovelstrike Quarry om nieuwe Pokéballs te vinden.

Om meer beloningen te verdienen in Pocket Camp moeten spelers de nieuwe speciale Timed Goals uitspelen genaamd, Pokéball Scavenger Hunt Goals. Alleen Pokéballs die op de grond worden gevonden tellen mee voor het behalen van deze doelen. Ook gevonden Pokéballs rondom Shovelstrike Quarry en Pokéballs gekregen van vrienden tellen niet mee voor de hunt goals.

Eevee

De Pokémon-speurtocht in Animal Crossing: Pocket Camp begint morgen op 12 oktober en een einddatum is nog niet vastgesteld. Ga op zoek naar die Poké Balls om Eevee-spullen te kunnen krijgen. Wat hoop jij te vinden?

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren