1. Pokémon Go-spelers krijgen nieuwe PokéStop feature

Pokémon Go-spelers krijgen nieuwe PokéStop feature

Spelers met level veertig mogen PokéStops aanvragen

Niantic heeft bevestigd dat Pokémon Go-spelers die een level veertig hebben in de toekomst PokéStops kunnen aanvragen. Deze nieuwe feature zal starten in Brazilië en Zuid-Korea en gaat hierna ook globaal geïntroduceerd worden.

Spelers die level veertig bereiken kunnen dan door middel van het maken van foto's (met omschrijving) een locatie nomineren voor een PokéStop. Dit wordt dan beoordeeld door andere spelers of dit een geschikte locatie is voor een nieuwe PokéStop. Spelers kunnen vijf keer per dag zo'n PokéStop-locatie nomineren.

Pokémon Go
Pokémon Go
Pokémon Go
Pokémon Go

Op een FAQ-pagina van de mobiele game beschrijft Niantic welke locaties wel en niet mogen opgegeven worden als potentiële PokéStops. Zo worden kerken, standbeelden, toeristenattracties en meer toegestaan als locaties. Daarentegen worden andere locaties, zoals privéterreinen, scholen en begraafplaatsen, niet goedgekeurd. Ook zijn foto's van mensen en dieren, foto's waar de gebruiker geen copyright over heeft en foto's van lage kwaliteit niet toegestaan om als locatie op te geven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren