1. Rapper drake verbreekt kijkrecords met Fortnite-stream op Twitch

Rapper drake verbreekt kijkrecords met Fortnite-stream op Twitch

De wereldberoemde rapper Drake heeft samen met de bekende streamer Ninja live Fortnite: Battle Royale gespeeld en brak daarmee met ruim 650.000 gelijktijdige kijkers het voorgaande Twitch-record.
Drake Fortnite

Rapper Drake zat in een squad met mederapper Travis Scott, JuJu Smith (een American footballer) en de grootste Fortnite-streamer op het moment, Ninja. De video kan teruggekeken worden op Ninja's Twitch-pagina.

Tyler 'Ninja' Blevins is een Twitch-streamer die erg populair is onder Fortnite-fans. Hij heeft ruim drie miljoen volgers en sommigen zeggen dat hij de beste Fortnite-speler is die bestaat.

Toch heeft hij nooit zoveel kijkers gehad als nu. Op zijn hoogtepunt keken er 650.000 fans naar de stream. Voor de stream waren er 'maar' 230.000 kijkers. Het voorgaande record van meeste kijkers buiten een toernooi ooit werd gezet door Dr. DisRespect met 388.000. Dit getal is bijna verdubbeld. De stream stopte rond half tien.

Aubrey Drake Graham, oftewel Drake, is een Amerikaanse rapper die sinds 2007 actief is. Zijn meest bekende nummer is Best I Ever Had en zijn meest recente single is bovenstaande God's Plan. Hij staat bekend om zijn egocentrische lyrics, technische kunde en het verwerken van zijn eigen levensverhaal in zijn nummers.

In de stream bespreken Drake en Ninja onder andere de toekomst van Fortnite: Battle Royale. Volgens Drake moeten de makers focussen op het tweaken van de huidige map en niet zozeer werken aan een nieuwe. Bovendien vertelt de rapper dat hij een vegetariër is die bovendien houdt van ananas op zijn pizza. Overigens speelde Ninja op pc en Drake op PlayStation 4. Ze behaalden samen vier duo wins.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren