1. Red Dead Online komt in november beschikbaar

Red Dead Online komt in november beschikbaar

Gratis speelbaar voor eigenaren van Red Dead Redemption 2

De online modus van Red Dead Redemption 2, Red Dead Online, lanceert ergens in november als publieke bèta.

De bèta (en de uiteindelijke versie) is speelbaar voor iedereen die Red Dead Redemption 2 heeft aangeschaft. De online multiplayer speelt zich in dezelfde open wereld af als de singleplayer en heeft zowel narratieve als competitieve elementen. Net als GTA Online moet de online multiplayer constant aan updates onderhevig zijn en evolueren.

Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober uit voor PlayStation 4 en Xbox One, dus voor de lancering van de online modus. Rockstar onthult binnenkort waarschijnlijk meer details over de modus. Er zijn voor zover bekend nog geen beelden van getoond.

Red Dead Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Als die laad tijden maar niet zo verdomd lang zijn. Dat is echt het gene waarom ik graag niet online speel. Lang laden en dan ook nog af en toe geen connectie met je party krijgen.
 • @Grombeer
  Over 't algemeen zijn de laadtijden toch gelijk aan de singleplayer content? Zo was het i.i.g. bij GTA V, maar ik snap je ergernis! Heb daarom ook een externe SSD aangeschaft, al maakt het geen gigantisch verschil meer op de X.
 • @Gaaiz
  Als ze maar geleerd hebben van het launch fiasco op de PS3/360 destijds want dat was een aanfluiting van jewelste.
  Maar precies zoals jullie hier aangeven, hopelijk zijn die laadtijden minder. Ik hoop trouwens ook van harte dat je vrijwel alles zelf kunt doen of met slechts één andere speler. Afhankelijk zijn van randoms is ook niet echt het allerfijnste.
 • @awesomedude3

  Ik denk dat het een hit of een miss is met randoms. Ik heb echt gruwelijke dingen gedaan met randoms waar echt toffe vriendschappen uit zijn gekomen, dit waren voornamelijk murricanen.
 • @AWESOMEDUDE3 Uit en interview met IGN blijkt dat ze inderdaad de game later uitbrengen als bèta omdat de lancering een grote bende was in 2013. Over een paar minuten verschijnt het nieuwtje.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren