1. Red Dead Redemption 2 Collector's Box komt zonder game

Red Dead Redemption 2 Collector's Box komt zonder game

Om beter je pakket samen te kunnen stellen

Rockstar Games brengt een Collector's Box op de markt voor Red Dead Redemption 2 zonder game. Deze box kan bekeken worden op de Rockstar Games-website.

In een tweet laat het bedrijf weten dat ze ervoor hebben gekozen om het spel niet bij te doen, omdat spelers op deze manier zelf kunnen bepalen welke editie van het spel ze aanschaffen. In de comments onder de tweet laten veel fans echter weten dat ze niet blij zijn met dit besluit.

De Collector's Box komt met een aantal verschillende goodies. Het bevat een kist geïnspireerd door de kist die de Van der Linde-bende gebruikt om hun geld in te bewaren. Bovendien ontvangt men een Wheeler, Rawson and Co. Catalogue, een handige gids met alle waren die de winkel verkoopt. Ook zijn er een grote munt, een dubbelzijdige legpuzzel, een 'Six Shooter'-bandana, een schatkaart, een set spelden, speelkaarten en twaalf sigarettenkaarten.

Red Dead Redemption 2

Er zijn een aantal verschillende versies van Red Dead Redemption 2 aan te schaffen. Ten eerste kan men de normale uitgave kopen die zonder toegevoegde content uitkomt.

Ook is er een 'Special Edition', die twee zijmissies toevoegt aan het spel en spelers toegang geeft tot outfits, paarden en wapens die met de normale versie niet te verkrijgen zijn. Bovendien voegt de Special Edition een talisman en medaillon toe die spelers kunnen gebruiken zodat Arthur minder schade ontvangt als hij aan het paardrijden is en zorgt er tevens voor dat zijn 'environmental awareness'-vaardigheid langer kan worden gebruikt.

De 'Ultimate Edition' heeft alle bovengenoemde extra content en geeft spelers bovendien nog wat extra outfits, wapens, één paard en de mogelijkheid je persoonlijke kamp in online-modus aan te passen. Bovendien kunnen spelers met de Ultimate Edition sneller hun rang verhogen als ze online spelen, tot ze rang 25 hebben behaald. Alle edities kunnen gevonden worden in de PlayStation- en Xbox-webwinkels.

Tenslotte ontvangen spelers die het spel preorderen voor 31 juli een paard en survival kit, die onder andere items geeft om levenspunten en Dead Eye mee te verversen. Bovendien krijgen fans met een digitale preorder nog twee extra bonussen: Wat extra geld in de verhaalmodus en een schatkaart.

Red Dead Redemption 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Ik las op de Playstation store dat er bij de ultimate edition van €100 letterlijk stond "…plus extra bonussen waarmee je online een voorsprong pakt." Dat vind ik dan weer bijzonder jammer, maar goed je moet er maar €30 extra voor over hebben.
  Desondanks dat heb ik in ieder geval wel zin in de game.
 • @AWESOMEDUDE3
  Echt joh? Dat is wel echt te sneu voor woorden. Laten we hopen dat het een slechte vertaling is dan ofzo
 • @blue_blade_3
  volgens mij levelen ze de eerste 25 ranks sneller, meer niet! pin mij er niet op vast trouwens.
 • @Soon.
  Als het een beetje dezelfde opzet heeft als RDR 1 of GTA Online dan kan het best wat voordelen met zich meebrengen. Als jij eerder betere vervoersmiddelen of wapens kan unlocken dan kan dat nog wel eens voordelig aflopen voor de P2W. Maar goed is allemaal maar als-als, we zullen zien!
 • Prima als de prijs dan ook 60 euro minder zou zijn, maar dat is natuurlijk niet het geval hier.
 • @PAGANIZONDA999

  Eigenlijk wel, de collector's box is $/€100. Meeste collector editions zijn $/€150.
  Al is het wel 20 euro duurder ja, het is wel afgeprijsd.
 • Ik durf mezelf inmiddels best wel een kenner te noemen op het gebied van Collector's Editions en dit is geen 150 euro-tier CE. Dit is het soort Collector's Edition dat zo goed als altijd voor 100 á 120 euro te koop is kijkende naar de inhoud.
 • "Tenslotte ontvangen spelers die het spel preorderen voor 31 juli een paard"
  Daar moet je ook maar net de ruimte voor hebben………
 • @Cypher
  Te mooi :lol:
 • @Cypher
  Ik heb dat ook gemeld aan R* en ze denken nu na over een Shetland Pony Edition ;-)
 • Net zoals Star Wars Battlefront II, Overwatch en GTA V is dit een geweldige game…

  Maar jammer genoeg besmet de machtige uitgever de game.

  Ik ga enorm veel genieten van de singleplayer, maar ik walg nu al van het online gebeuren. Sharkcards uitgeven voor een, ik zeg zomaar iets, zeldzaam wit paard… Daar trap ik dus niet in!
 • @Don Carpaccio
  100 euro voor een eenhoorn waarmee je kan vliegen en anderen dood kan steken met de hoorn van het beest.
 • @Don Carpaccio GTA V is niet besmet, das gewoon een topgame, bam!
 • Als EA dit doet loopt iedereen te klagen, maar bij RDR2 valt het tot nu toe mee? Die ultimate edition waardoor je mega veel voordeel op de rest krijg online vind ik echt onzin. Dit is letterlijk pay-to-win
 • @mightybundy Dat heeft al helemaal geen ene flikker met P2W te maken….
 • @HC-freak
  Wel als we de reactie van awesomedude moeten geloven
 • @blue_blade_3 Waarschijnlijk kan je alles wel op een bepaalde manier ook in game kunnen kopen. Het enige is dat je sneller naar level 25 zou gaan. Dat moet je ook maar willen (ik niet).
 • Zonder game is de prijs wel belachelijk hoog dan….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren