1. 'Red Dead Redemption 2 niet nog een keer uitgesteld'

'Red Dead Redemption 2 niet nog een keer uitgesteld'

Red Dead-fans kunnen opgelucht ademhalen. Strauss Zelnick, CEO van Take-Two Interactive, verzekert fans namelijk dat Red Dead Redemption 2 niet nog een keer wordt uitgesteld.

Op het YouTube-kanaal van CNBC staat een interview met Zelnick waar dit naar voren komt. Take-Two is het moederbedrijf van de Red Dead Redemption 2-ontwikkelaar Rockstar Games. Zelnick vertelt zelf niet veel te maken te hebben met de productie van Red Dead Redemption 2. Wel laat hij weten dat meer dan duizend Rockstar-ontwikkelaars hem "met de hand op het hart" vertellen dat de releasedatum niet nog een keer uitgesteld wordt.

Daarnaast gaat Zelnick in op de vraag op wat voor manier de games van Take-Two verschillen met Fortnite. Hij reageert dan ook:"Ten eerste is Fortnite free-to-play. Ten tweede spreekt het blijkbaar tot een jonger publiek. Als ze ouder worden is het duidelijk dat ze meer 'volwassen titels' oppakken. Het zou mooi zijn als we konden inspelen op alle aspecten van de markt, maar dat is niet realistisch."

Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober uit voor PlayStation 4 en Xbox One. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Toch erg als het nieuws moet zijn dat een game 'niet' nog een keer is uitgesteld.
  • @Robskeee

    Neuh, valt wel mee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren