1. Speel als soldaat uit het Britse of Duitse leger in Battlefield V

Speel als soldaat uit het Britse of Duitse leger in Battlefield V

Europa komt ten val

Op de Battlefield V-website legt Dice uit hoe de Tides of War-feature in zijn werk zal gaan.

De feature richt zich op multiplayer-modi waaronder ook het coöperatieve 'Combined Arms'. Dice laat weten dat Tides of War voortkomt uit feedback van spelers. "Weg zijn de dagen van Premium Pass en betalen voor uitbreidingspakketten," vertelt het bedrijf. "In de loop der tijd gaan we de wereld en gameplay van Battlefield V uitbreiden."

Bij de lancering van Battlefield V kunnen spelers als Duitse of Britse soldaten spelen. Later sluiten andere legers zich mogelijk aan bij het gevecht. Eens in de paar maanden wordt namelijk een nieuw hoofdstuk geïntroduceerd en elk hoofdstuk heeft een eigen thema. Zo begint Battlefield V met de val van Europa. De hoofdstukken introduceren bovendien nieuwe missies en getimede evenementen die "dieper ingaan op de onverwachte en invloedrijke gevechten van de Tweede Wereldoorlog".

Ook kunnen spelers speciale soldatenklassen vrijspelen door xp te verdienen. Deze klassen zijn onderverdeel in vier hoofdklassen: Medic, Scout, Support en Assault. Onder Support vallen onder andere de Engineer en de Machine Gunner, maar er kunnen meer 'specialisaties' vrijgespeeld worden. Bovendien kunnen spelers hun wapens en voertuigen meer aanpassen naarmate ze die meer gebruiken.

Battlefield V
Verder meldt Dice: "We willen ervoor zorgen dat je altijd wordt beloond voor het spelen van de game. Spelers kunnen niet betalen om een ongelijk speelveld te creëren. Het banen van een pad door de Tweede Wereldoorlog waarbij je compagnie groeit en leert, dat is onze missie." Er zal dus geen sprake zijn van pay-to-win in Battlefield V.

Vanaf 16 oktober is het mogelijk de Deluxe Edition van Battlefield V te spelen en op 19 oktober komt vervolgens de normale versie uit. Spelers met Origin Access of EA Access kunnen al vanaf 11 oktober spelen. Meer informatie over de game wordt bekendgemaakt tijdens de EA Play-presentatie op de E3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Interessant dat we gewoon bij het begin van de oorlog beginnen en dan bij latere gratis themas verder in de tijd gaan tot aan 1945 augustus bij Japan, wie weet.

  En EA heeft van zijn fouten geleerd SWBF2.
  Ik heb er zin in
 • @CloneTrooper Dat ze hebben geleerd moet eerst maar blijken…
 • @CloneTrooper

  Ik geloof er niets van dat ze er iets van geleerd hebben. Tijd zal het leren.
 • Vandaar dat de Star Wars fans nog steeds wachten op de beloofde gratis DLC.

  Edit:

  laat maar:

  http://www.ign.com/videos/2018/06/06/star-wars-battlefront-2-han-solo-season-2-content-trailer
 • @Don Carpaccio

  Hmmm dus in totaal nu 1 grote map, 3 kleine maps, kleren en 2 modus in 7 maanden.

  Speel battlefront 2 toch eigenlijk om de grote gevechten ;).
 • @CloneTrooper
  En beginnen met Britten tegen Duitsers in Rotterdam ?

  Hun *live service* klinkt meer als een Full game in stukken slaan en dan verspreid als *new content* geven.
 • Komt ie echt gelijk op Ea access?? Dat is wel erg fijn:)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren