1. Star Wars komt naar Fortnite in crossover-evenement
Fortnite
40% hot!
2 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Star Wars komt naar Fortnite in crossover-evenement

May the Force be with you in Battle Royale

Ook Star Wars gaat een rol spelen in Fortnite dankzij een nieuwe Storm Trooper-skin. Deze gaat 1500 V-Bucks kosten. Daarnaast duikt er ook een Star Destroyer in de populaire shooter op.

De crossover is niet zeer uitgebreid, maar spelers kunnen nu wel als een Imperial Stormtrooper het slachtveld op. Ook de Star Destroyer komt tevoorschijn in het evenement, maar er kan niet mee gevlogen worden. Momenteel kan niemand er bij, de Star Destroyer is momenteel te zien aan de westkust van de map. Of er verder nog iets mee gaat gebeuren, is niet duidelijk, maar er is een goede kans dat de Star Destroyer nog wat extra’s gaat geven aan het evenement.

Het gaat om de Imperial Stormtrooper-skin, dus niet een Clone Trooper of een Troopter van de First Order. De skin is te vinden als onderdeel van de Original Trilogy in de winkel, voor 1500 V-Bucks. De naam ‘Original Trilogy’ lijkt erop te wijzen dat er meer gaan komen naarmate het evenement vordert. Dat wordt dus even afwachten. Spelers die de nieuwe game Star Wars Jedi: Fallen Order aanschaffen via de Epic Store krijgen de Imperial Stormtrooper-skin gratis.

Lees hier de review van Star Wars Jedi: Fallen Order.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kut. Voor het eerst ever wil ik als Fortnite liefhebber en Star Wars geek een micro transaction doen…..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren