1. Cyberpunk 2077 komt op Steam met kort verhaal en extra's

Cyberpunk 2077 komt op Steam met kort verhaal en extra's

Alleen wanneer mensen de game reserveren of kopen via Steam

Wanneer je Cyberpunk 2077 via Steam koopt, krijg je een exclusief kort verhaal van de schrijver van de game.

Het verhaal heet '2AM - She Calls' en is geschreven door Tomasz Marchewka, de hoofdschrijver van de game. Het maakt niet uit of mensen het spel reserveren of pas op release de game kopen, als dit via Steam gebeurt dan ontvangt men dit. Het verhaal moet in de gamefiles van het spel komen te staan.

Volgens ontwikkelaar CD Projekt Red toont het verhaal "de gewelddadige straten van Night City door de ogen van Frank, een voormalige NCPD-agent die 's nachts als Combat Cad-chauffeur werkt." Mensen die de game via Steam kopen ontvangen ook enkele andere extra's, waaronder posters, avatars en een wallpaper.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor een release op 10 december. De game komt dan uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. Op release komt de game ook naar Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hoe zit het dan als je hem al gekocht heb via key site?
 • @Darkempire

  Alleen als je em hebt gekocht via steam.
 • En mensen op console krijgen dit niet want…..

  Hadden ze maar geen smerige peasants moeten zijn?
  Ze betalen minder voor hun game?
  Ze stinken uit de bek?
 • @benjaminben
  Sinds Gwent is duidelijk geworden dat consoles minder belangrijk lijken te zijn/ prioriteit lijken te hebben t.o.v. pc. Iets wat opmerkelijk is gezien de console verkopen van TW3 vele malen hoger liggen.

  Anderzijds mogelijk dat ze dit doen omdat CP2077 geen beveiliging heeft op de PC, de game zal dus direct op launch "gecracked" zijn. Wellicht dat ze men zo willen overhalen tot het kopen van de game. De game is op console uiteindelijk duurder dan de PC versie dus dat kan het ook niet zijn.
 • Dus ze geven consumenten een reden om bij de concurrent te gaan kopen in plaats van bij GoG, hun eigen platform. Slim.
 • @Heer Mida

  Is GoG van CDPR? Dat wist ik helemaal niet. Koop daar vaak mijn retrogames.
 • @benjaminben
  Om precies te zijn: niet van CD Project Red zelf, maar van het moederbedrijf CD Projekt. Red is het ontwikkeldepartement.
 • @Heer Mida
  Er staat zelfs op GOG vermeld dat de gehele opbrengst naar CDPR gaat, dus niet erg slim om de consument dan naar steam te sturen.
 • @Heer Mida

  hmm ja lees het net, idd een bijzondere keuze om je klanten dan door te sturen naar een store waar je aan af zult moeten dragen. Alsof Epic Fortnite gebruikers via de Playstore een gratis skin zou geven bij het downloaden van hun game.

  Wellicht dat ze het idee hebben een beter bereik te hebben via Steam en daarom hun aanbod daar extra aantrekkelijk maken. Gog is niet bij iedereen bekend, Steam is wel een algemeen begrip. Zelfs voor veel non-gamers (zoals mijn kleine broer, die enkel Steam heeft voor zijn Fifa en Football managers).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren