1. Streets of Rage 4-dlc Mr. X Nightmare aangekondigd

Streets of Rage 4-dlc Mr. X Nightmare aangekondigd

Drie nieuwe speelbare personages

De Mr. X Nightmare-dlc van Streets of Rage verschijnt later dit jaar en introduceert onder andere drie nieuwe personages.

Dat heeft ontwikkelaar DotEmu bekendgemaakt in een onthullingstrailer. De uitbreiding voegt onder andere drie nieuwe speelbare personages en een nieuwe modus toe.

Estel Aguirre is één van de nieuwe personages. Zij kwam eerder al in de game voor als vijand, maar is binnenkort dus ook speelbaar. Zoals gezegd, wordt er ook een nieuwe modus aan de game toegevoegd, genaamd Survival. Wat de modus precies inhoudt, is nog afwachten.

Verder voegt de dlc ook nieuwe personaliseringsopties toe en kunnen er nieuwe wapens en vaardigheden worden ontgrendeld. Tenslotte wordt er ook nieuwe muziek van componist Tee Lopes toegevoegd. Lopes staat vooral bekend van zijn muzikale bijdrage aan Sonic Mania en League of Legends.

De Mr. X Nightmare-uitbreiding verschijnt later dit jaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren