1. Sucker Punch hint met vacature wederom naar Ghost of Tsushima-vervolg

Sucker Punch hint met vacature wederom naar Ghost of Tsushima-vervolg

Toekomstige werknemer moet bekend zijn met gevechtssysteem van Ghost of Tsushima

Sucker Punch heeft een nieuwe vacature online geplaatst waarin mogelijk gehint wordt naar een vervolg op het vorig jaar verschenen Ghost of Tsushima.

Via de vacature zoekt men naar een combat designer. Een van de vereisten is dat men "Ghost of Tsushima heeft gespeeld en het gevechtssysteem begrijpt". Daarmee lijkt men te hinten naar dat de combat designer gaat werken aan een eventueel vervolg - al is dat nog niet bevestigd.

Vorig jaar kwam er ook al een vacature online van Sucker Punch waaruit bleek dat een vervolg op Ghost of Tsushima mogelijk in de maak is. In die vacature zocht men iemand die een verhaal kan schrijven dat zich afspeelt in het Feodale Japan.

Vorige zomer verscheen Ghost of Tsushima voor PlayStation 4. De openwereldgame bleek een succes en werd vorig jaar meer dan vijf miljoen keer verkocht. Het spel is ook speelbaar op een PlayStation 5 en draait op 60 fps op de console. Daarbij zijn de laadtijden ingekort.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Laat maar komen, GoT is mijn officiële GotY van 2020.
  • @Meta_coola
    voor mij ook wat een game :)
  • @Meta_coola

    Heb m een maand of anderhalf geleden ongeveer een uurtje gespeeld bij een vriend van me. Hoewel ik totaal niks met de setting heb, vond ik wel erg lekker spelen.

    Ik zit nu te wachten op de PS5 en ik heb twee games voor de PS4 op het oog die ik misschien nog wel spelen Sekiro (omdat ik games van From Software vet vind) en Ghosts of Tsushima. Echter ben ik bang dat als de PS5 er eenmaal is, ik eerst een echte PS5 game wil spelen. Ik twijfel dus nog, maar misschien leen ik ze wel van iemand.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren