1. Update: verkoopautomaat in Fortnite: Battle royale is nu live

Update: verkoopautomaat in Fortnite: Battle royale is nu live

Ook meest bekeken gamevideo's deze maand

De verkoopautomaat is nu live in update 3.4. Ook laat Epic Games weten dat het een nieuw updatesysteem voor content gaat doorvoeren.

De verkoopautomaat is te vinden op verschillende locaties. De zeldzaamheid staat vast en wordt voor een potje willekeurig gekozen.

Wanneer iemand toevallig zo'n verkoopautomaat tegenkomt, dan moet je als volgt je portemonnee leegschudden:

 • Witte items kosten 100 (hout, metaal of steen)
 • Groene items kosten 200 (hout, metaal of steen)
 • Blauwe items kosten 300 (hout, metaal of steen)
 • Paarse items kosten 400 (hout, metaal of steen)
 • Gouden items kosten 300 (hout, metaal of steen)

Uit elke verkoopautomaat komen 3 items, elk voor één van de materiaaltypen (hout, metaal, steen)

Ook is de Last Team Standing-modus High Explosives terug van weggeweest. De modus werd in december geïntroduceerd. Spelers kunnen hier alleen maar gebruik maken van explosieve wapens en healables. In de nieuwe versie van deze modus kunnen spelers nu ook aanklooien met de toegevoegde Remote Explosives, Guided Missile en Egg Launcher.

Ook gaat Epic nu elke week nieuwe content toevoegen zonder dat daar elke keer een update voor nodig is. Dit laat Epic in een blogpost weten naast de patch notes. Deze worden vervolgens Content Updates genoemd

"This new cadence allows us to iron out more complex bugs, while continuing to provide fun content every week." Aldus Epic Games

Origineel bericht:
Vorige week heeft een speler een verkoopautomaat gevonden in de battle royale modus van Fortnite.

De speler kwam hierachter doordat hij door een glitch in een rots terecht kwam. In deze rots stond de verkoopautomaat. Volgens de speler kan je geweren kopen in ruil voor hout.

De verkoopautomaat is nu officieel aangekondigd. Als je de battle royale-modus opstart staat er de tekst: "Coming soon, trade in spare materials for extra gear!" Dit betekent dat men waarschijnlijk nog steeds met hout wapens kan kopen.

Naast dit in-game bericht heeft Epic Games verder nog niets vrijgegeven over de verkoopautomaten.

Fortnite passeert Minecraft

Naast de introductie van de verkoopautomaat heeft Fortnite ook Minecraft gepasseerd in meest bekeken game op YouTube in één maand. Deze statistieken zijn gebracht door Matchmade.

Tussen januari en februari stegen het aantal totale views met 151%. De cijfers gelden voor alle content die te maken heeft met Fortnite.

De piek voor de meest bekeken gamevideo's in een maand was een jaar geleden voor Minecraft. Daarna ging het bergafwaarts. Het is nog maar even afwachten of Fortnite dezelfde cijfers kan behalen als Minecraft.

Benieuwd hoe Fortnite eigenlijk tot stand is gekomen en wat voor obstakels Epic Games allemaal heeft moeten overkomen? Onze redacteur Jacco Peek schreef dit artikel over de geschiedenis van Fortnite.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Die bubbel zou toch een keer moeten klappen zou je zeggen…
 • @SoonTiel

  Komt goed ! 1 jaartje en veel mensen zijn het vergeten. Weet iedereen Dayz of H1Z1 nog ?
 • Fortnite is de rede dat ik al 2 weken niet op IG heb gekeken. Niks gemist zo te zien, het is nog steeds fortnite wat de klok slaat.
 • dat zou wel gaaf zijn, te vaak heb ik wapens die niet top zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren