1. Verwijderen Facebook-account verwijdert ook aankopen Oculus Quest 2

Verwijderen Facebook-account verwijdert ook aankopen Oculus Quest 2

Ook bij gekoppelde Quest, Rift en Risft S

Het verwijderen van het aan een Oculus Quest 2 gekoppeld Facebook-account verwijdert ook de aankopen op de vr-headset.

Op Twitter dook voor het eerst een screenshot op van de boodschap van Facebook. Wie zijn of haar account verwijdert, verwijdert ook alles 'Oculus-informatie', inclusief aankopen en achievements.

Dat betekent dat ook gebruikers met een Quest, Rift of Rift S die hun Facebook-account gekoppeld hebben ook al hun aankopen kwijtraken. Gebruikers die dat nog niet hebben gedaan, kunnen Facebook zonder gevolgen verwijderen. Eerder kondigde Oculus aan dat Oculus-accounts tot 2023 worden ondersteund, waarna het koppelen van een Facebook-account verplicht is.

Er is veel kritiek op de verplichting van een Facebook-account bij het gebruiken van de Oculus Quest 2. Zo maakt de koppeling de headset in sommige gevallen onbruikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Tja, als je playstation of xbox account verwijderd heb je toch hetzelfde?
    . Alleen vind ik Facebook wel iets anders. Omdat je je fb account niet alleen voor oculus gebruikt.
  • @TommieNL Wel even op blijven letten, je hebt niet het zelfde. Er is in eerste instantie een Oculus account die moet verplicht aan een Facebook account gekoppeld worden. Als daarna het Facebook account wordt verwijderd dan is het Oculus account ook weg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren