1. Update: Download nu PUBG Mobile voor Android en iOS in de app-stores

Update: Download nu PUBG Mobile voor Android en iOS in de app-stores

Uit het niets verschenen

PUBG Mobile kan nu ook officieel in Nederland gedownload worden via de app-store.

Update: PUBG Mobile kan nu gedownload worden in de Nederlandse Google Play Store en Apple App Store. De game kan gevonden worden met de zoekterm 'PUBG Mobile' en 'Tencent PUBG'. Op Android is het 706 MB groot en op iOS 892,7 MB, dus let erop dat je voldoende ruimte hebt op je telefoon.

Origineel bericht: Vanaf vandaag wordt de smartphoneversie van PlayerUnknown's Battlegrounds wereldwijd uitgebracht.

De populaire battle royale-game verschijnt vanaf vandaag op iOS en Android. In Canada is de game bijvoorbeeld al beschikbaar. In Nederland is PUBG nog niet op de App Store te vinden, maar dit ergens vandaag of kort daarna wel gebeuren.

De mobiele editie van PUBG kreeg een paar dagen terug een bètatest in Canada en nu is het tijd voor de echte lancering. "We vinden het erg spannend om PUBG Mobile internationaal op iOS en Android uit te brengen", aldus corporate vicepresident van Tencent, Chen Jerry, "We werken hard om een zo authentiek mogelijke PUBG-ervaring op mobiel te lanceren."

PUBG is al geruime tijd beschikbaar op pc en Xbox One. In de game moeten honderd spelers het tegen elkaar opnemen in een gebied dat steeds kleiner wordt. De laatste persoon die het overleeft heeft gewonnen.

"PUBG is natuurlijk een enorme hit. Dat is aan alles te merken, onder andere hoe goed artikelen en nieuwsberichten over het spel gelezen worden. De game heeft het battle royale-genre groot gemaakt en andere titels, zoals Fortnite, zijn gestaag gevolgd. Toch vragen we ons af of de mobiele ervaring van PUBG aan de game op pc kan tippen. We gaan het merken!" - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Gratisch?
  • @SoonTiel Ja zeker.
  • Hij is nu te downloaden…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren