Van wie is deze troep?

Fun | -

Het is bijna koningsdag, dus velen zullen er morgen op uit trekken om langs rijen kleedjes vol troep te lopen (hopende iets tofs te scoren). Bij mij rustte dan ook de vraag : Hoe zou een rommelmarkt kleedje er uit zien wanneer game-personages deze zou vullen?

Ik heb dan ook verschillende afbeeldingen gemaakt (helaas laat het qua tekenkwaliteit wat te wensen over, ik heb hier niet bijzonder veel zorg aan besteed), die een personage weergeven. Welk personage bij welk kleedje vol troep hoort is aan jullie om uit te vogelen. Ik gok dat het niet al te moeilijk zal zijn, toch hoop ik dat jullie het kunnen waarderen.


Een prettige Koningsdag gewenst! En laat rijkelijk vloeien dat goud-gele drankje met die schuimkraag!  

Nummer een:

Nummer twee:


Nummer drie:

Nummer vier:

Nummer vijf:

Nummer zes:Nummer zeven:

Nummer acht:


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.