1. Stel PC VR Omen rugzak + bril HTC vive

Stel PC VR Omen rugzak + bril HTC vive

Wilt u toegang tot vr van huiskwaliteit?
Ik bied een fantastische set om van te genieten als professional.
HP OMEN X Compact PC, VR-certificaat. Intel Core i7-7820HK/16GB SDRAM/512GB PCle SSD/Nvidia GTX1080 8GB./Windows 10 Home 64. (Aankoopprijs 2.499 Eur. januari 2019).
2. HP OMEN X VR rugzak. Inclusief: 4 batterijen, 1 externe acculader, HMD-kabel om VIVE aan te sluiten. https://www.mediamarkt.nl/product/_omen-by-hp-omen-x-desktop-vr-backpack-a1000-000-1538745.html
3. HTC Vive complete set. Inclusief: 2 Motion Controllers + 2 Base Drives w/attachment Kit + 1 Link box + 1HDMI kabel + 1USB Kabel + 1 Connection Adapter voor VR headset.
ALLE apparatuur is rond januari 2019 in Nederland aangeschaft.
Het werkt perfect en we waren altijd heel voorzichtig geweest met het gebruik ervan: Het is als nieuw. Ik heb de facturen en ook het originele pakket.
Meer info zoals foto's of wat dan ook? u geïnteresseerd zijn?
  • U geintresseerd zijn? :D
  • it's not for me. That's all.
  • Ik dacht dat ik mijn geliefde voorgoed kwijt was aan een andere vrouw, meneer Christopher is de man van wie ik zoveel hou dat ik een zoontje voor hem had, hij hield zo veel van mij, maar een paar maanden geleden veranderde hij gewoon plotseling, na een paar weken veranderde ik als hij met een andere vrouw was, weet ik dat we mannen niet kunnen beletten vreemd te gaan, maar hij is nog niet met mij getrouwd, als ik hem bel neemt hij mijn oproep niet op, voordat een zeer goede vriend van mij mij adviseert neem contact op met dr.Sacre voor hulp dat de man een geweldige spreukmaker is, ik neem contact met hem op en leg hem uit dat ik de materiële behoefte heb voor de gebeden, en toen vertelde hij me dat mijn geliefde diezelfde dag 's avonds weer bij me zal zijn , Mijn geliefde die nu mijn man is, kwam bij me terug en smeekte ik hem te vergeven en vandaag is hij een verandering man hij bedriegt me niet meer en nu zijn we eindelijk getrouwd, Dr Sacre is de beste spreuk die je kan helpen oplossen neem contact op met uw relatieprobleem via onderstaande gegevens WhatsApp-nummer + 2349076034359 E-mail: sacretempleofpower@gmail.com
    Ik woon in het VK maar ben een burger van België,
    Mevrouw Elise Christopher

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren