1. Centraal Enquete Topic

Re: Centraal Enquete Topic

De laatste tijd wordt IG, en met name Gaming Algemeen, overspoelt met enquete's. Vandaar dit topic.

[size=3]Plaats vanaf nu dus al je enquetes met betrekking tot gamen in dit topic!

Geen reclame enquetes![/size]

Enquetes in andere topics zullen gesloten worden.

Let op! Enquetes met betrekking tot offtopic zaken horen hier thuis.
 • De laatste tijd wordt IG, en met name Gaming Algemeen, overspoelt met enquete's. Vandaar dit topic.

  [size=3]Plaats vanaf nu dus al je enquetes met betrekking tot gamen in dit topic!

  Geen reclame enquetes![/size]

  Enquetes in andere topics zullen gesloten worden.

  Let op! Enquetes met betrekking tot offtopic zaken horen hier thuis.
 • hallo mensen.

  Voor men studie moet ik een stuk schrijven over de invloed van knappe gamepersonages in games. Hiervoor hou ik een kleine enquete, zouden jullie die in willen vullen?

  http://www.pu-d.nl/wouter/onderzoek.php

  alvast bedankt!

  Wij (2 gameliefhebbers) zijn voor onze opleiding bezig met een onderzoek over de de invloed van mmorpg's op de sociale ontwikkeling van gamers. Speel je regelmatig online, vul dan aub even onze enquete in. Duurt niet langer dan 5 minuten. DANK! :7

  http://www.artevisual.nl/onderzoek.php
 • Geen enquete maar iets anders..

  Ik ben voor een expo op zoek naar mensen die alles verzamelen over hun favoriete gameheld. Bijvoorbeeld Mario/Link/Lara Croft/Final Fantasy merchandise, of wie je held dan ook is. Je krijgt geen vragenlijst ofzo opgestuurd maar wel kans op eeuwige roem! ;)
  Vertel het hier of mail me even wat je verzamelt en van wie.
 • Aanvullende informatie: Het gaat om een uitgebreide tentoonstelling over helden, waarin ook game- strip- en filmhelden aan de orde gaan komen. Dus, heb je een verzameling van je favoriete personage, reageer of mail me.
  Alvast bedankt.
 • Laat weten waarom jij absoluut de voorkeur geeft aan een X-box, of juist een die-hard fan bent van de Wii of een PlayStation. Je kunt ook met een X-box, PS3 en Wii spelen, en krijgt er nog voor betaald ook!

  Op maandag 12 februari vindt er in Amstelveen een onderzoek plaats en hiervoor zijn we nog op zoek naar een aantal mannen. Het gaat om mannen tussen de 26 - 35 jaar, die regelmatig gamen (ongeveer tussen de 1 en 5 uur p/week) en doelbewust kiezen voor hun console.
  Het gaat hierbij om de volgende groepen gebruikers:
  - Mannen die alleen gamen op een Wii
  - Mannen die alleen gamen op een X-box 360
  - Mannen die alleen gamen op een PS2 en geen PS3 willen kopen
  - Mannen die nog geen console hebben, maar overwegen om er een te kopen.

  Val je binnen de doelgroep en lijkt het je leuk om deel te nemen aan het onderzoek mail dan nu naar sacha.jacobsATtequila.nl
  Het onderzoek vindt plaats maandag 12 februari van 14.00 - 17.00 in Amstelveen
 • Hallo gamers…

  ik zou jullie vriendelijk willen verzoeken om op de onderstaande URL een korte enquete in te vullen..

  Het gaat hier om 10 korte vragen, en jullie zouden ons op school goed op helpen bij het nieuwe game concept.

  Alvast bedankt.

  http://www.onderzoekdoen.nl/onderzoek.php?f=586
 • Voor een onderzoek naar mobile gaming gedrag, ben ik opzoek naar mensen die regelmatig of af en toe op hun mobiel een game spelen. Deze mensen zou ik graag willen vragen of zij beschikbaar zijn voor een interview over hun ervaring met mobiele games.

  Ik ben een stagair bij het bedrijf Codeglue in Rotterdam, en voor mijn afstudeer project ben ik bezig met een onderzoek naar Usability in Mobile Game Design.
  Zoveel games op de mobiele telefoon lijden aan een slechte besturing en moeilijke toegankelijkheid. Daarom ben ik opzoek naar de reden van deze problemen en welke oplossingen er eventueel voor bestaan.

  Een belangrijk onderdeel van het onderzoek is praten met gamers die daadwerkelijk spelen op hun telefoon, vandaar deze interviews. Ze zullen persoonlijk plaats vinden, niet over het internet of telefoon, en kosten maximaal tussen de 45 en 60 minuten tijd.
  Het onderwerp is vooral jou ervaring met mobiele games.

  Ik ben dus opzoek naar mobiele gamers.
  Die één uur vrij kunnen maken.
  Om in Rotterdam bij het bedrijf Codeglue langs te komen.
  Voor een interview over games en mobiele telefoons.

  Als je interesse hebt kun je mij een PM of mail sturen met je gegevens (naam, mobiel game ervaring, telefoon, mail, enz) en dan zal ik contact met je opnemen.
  Of als je vragen hebt kun je die natuurlijk hier posten, ik doe mijn best deze te beantwoorden.

  Aram Scheeve
  aram @ codeglue . com
  http://www.codeglue.com
  http://stud.cmd.hro.nl/0758576

  Extra:

  Als je langer beschikbaar bent kun je ook blijven voor het tweede deel van het onderzoek, wat namelijk uit game testing bestaat.
  Hierbij zullen we een viertal games doornemen, waarbij jij de game speelt en ik observaties zal maken. Dit zijn onder meer bestaande games van Codeglue maar ook van andere bedrijven.
  Meld dit ook in de mail of PM
 • Voor mijn afstudeerproject ben ik op zoek naar mensen van 20 jaar en ouder die een Nintendo DS hebben met een van de volgende spellen:

  Braintraining
  Nintendogs
  Big Brain academy
  English Training

  Help mij afstuderen en vul de enquete in! Stuur nu een mail naar nielskets757@hotmail.com. Alvast bedankt voor je medewerking.
 • Beste gamer,

  Als studente Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam studeer ik momenteel af op gaming. Ik heb jouw hulp als Need for Speed Carbon gamer hierbij onwijs hard nodig.

  De vragenlijst gaat over een deel van Need for Speed Carbon dat je voor de in te vullen vragenlijst eerst speelt op je eigen pc. Je kunt dus alleen meedoen als je de game zelf bezit. Met het invullen van de vragen maak je kans op een Bol.com kadobon ter waarde van 25 euro!

  Let op! Het is superbelangrijk dat je het spel begint met het aanmaken van een nieuwe carrière en alias en hierbij de beginfase van je carrière gewoon uitrijdt. Na het team-beheerscherm ga je met de escapetoets terug naar het Hoofdmenu. Daar vandaan rijd je 1x de Circuitrace Brons in het gametype ´Uitdagingen´. Daarna mag je de game afsluiten en de vragenlijst invullen. Tijdens het gamen is het niet toegestaan om wagens te tunen.

  Het invullen van de anonieme vragenlijst duurt na het gamen ongeveer 10 minuten.
  Alvast onwijs bedankt voor het invullen! :)

  Klik na het spelen van de game op deze link: http://web-petr01.com.variabele.nl voor het invullen van de vragen.


  Greetz Petronella
  petronella.wiegman@student.uva.nl
 • Hey mensen,

  Sorry dat ik jullie lastig moet vallen met een enquête, maar het lijkt haast onontkoombaar met de studie's van tegenwoordig.

  Op dit moment ben ik aan het afstuderen bij Take Two Interactive Benelux (uitgever van o.a. Rockstar en 2K games) en ik zou graag meer inzicht hebben in wat voor soort gamers er zijn en wie nu welk soort spel koopt. Om hier achter proberen te komen, heb ik de volgende enquête opgesteld.

  Gelukkig hoef ik niet alleen wat te vragen van jullie, maar mag ik ook wat weggeven. Onder de inzenders worden een aantal spellen(pakketten) verloot. Dus vul snel de enquête in die op de volgende link is te vinden http://www.thesistools.com/?qid=30327&ln=ned In ieder geval alvast bedankt voor je tijd en moeite.

  Groeten,

  Hans
 • Wil jij de nieuwe game NEED FOR SPEED CARBON winnen en wil jij helpen om de toekomst van games te bepalen?

  Deze studie is daarvoor van uiterst belang om te onderzoeken of games ook voor ander doel einde gebruikt kunnen worden. Het is voor deze studie extreem belangrijk dat jullie, de ervaren gamers, deelnemen in deze studie. Als je deelneemt maak je kans op het winnen van de nieuwe game NEED FOR SPEED CARBON

  De vragenlijst bedraagt uit 8 vragen die ongeveer 1 a 2 minuten in beslag nemen. De vragen zijn in het Engels. De link naar de vragenlijst is

  http://www.thesistools.com/?qid=32391&ln=eng

  Jullie kunnen en belangrijke rol spelen in de toekomst van games

  Thanks
 • Beste Forumbezoeker,

  Graag willen we je uitnodigen om een korte enquete in te vullen over een eventuele HBO vervolg opleiding, International Game Architecture and Design aan de NHTV te Breda.

  Deze enquete duurt slechts 2 minuten en is volkomen anoniem.

  URL enquete: http://www.webeval.nl/class3/index.php?sid=16

  Bij voorbaat dank,
  NHTV Onderzoeksteam
 • Onderzoek naar online communities - Enquête

  Hallo allemaal! Ik zal me even kort voorstellen voordat ik te hard van stapel loop. ;)

  Mijn naam is Jan van Tetrode en ik studeer Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht. Voor mijn Bachelorstage ben ik bezig met een onderzoek naar online communities. De focus van het onderzoek ligt op de mening van leden betreffende website elementen (features) voor gebruik in online (dance en game) communities zoals deze.

  Het zou heel fijn zijn als jullie me zouden kunnen helpen door middel van het invullen van een kleine enquête. Het neemt niet veel tijd in beslag en het zou erg helpen als ik een aantal goede reacties krijg.


  Een Engelse versie is eventueel hier beschikbaar:
  http://www.thesistools.com/?qid=34811&ln=eng

  Mochten jullie nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan kunnen jullie altijd een pm sturen of hier een berichtje achterlaten.

  Alvast heel erg bedankt! ^^D

  Oja, mocht je de enquête hebben ingevuld dan zou het fijn zijn als jullie een berichtje kunnen achterlaten hier. Voor mij een snelle manier om te zien hoeveel respons ik al heb gehad Vrolijk
 • Hallo iedereen,

  Ik ben bezig met een onderzoek naar GAMEN voor de universiteit van Nijmegen en daarvoor ben ik op zoek
  naar mensen die een paar vragenlijsten willen invullen over verslavingsgedrag en over gamen.
  De laatste vragenlijst gaat over MMORPG’s zoals World of Warcraft, dus als je die speelt hoop ik dat je mee wilt doen.

  Alle vragenlijsten zijn anoniem, je hoeft nergens je naam in te vullen.
  Het invullen duurt ongeveer 15 minuten, maar je kunt meeloten voor een beloning
  van 50 EURO!

  Als je mee wilt doen, moet je op de onderstaande link drukken:

  http://www11.fdewb.unimaas.nl/nq.cfm?q=9157c0f8-f20f-6efd-f014-660ab30f09b1

  Bedankt!

  Gr J
 • Zoals? En aan de html kan ik niks doen..
  Maar thanks voor het invullen.
 • Zo, nog eentje erbij.
 • Dankuwel mijnheer Sadist.
 • Hallo allemaal,

  Ik ben student Interactieve Media en doe samen met een klasgenoot een onderzoek naar de invloed van gamerecensies op het koopgedrag van gamers. We willen dus te weten komen of gamerecensies invloed hebben op het besluit van een gamer om een game te gaan kopen.
  Dit willen we bereiken door o.a. een enquête af te nemen. De enquête is op het volgende adres te vinden en duurt maximaal een paar minuten.

  http://www.zoomerang.com/Survey/survey-intro.zgi?p=WEB228E4JQC6M2

  Als eindresultaat moeten we een artikel schrijven over onze bevindingen. Als je interesse hebt in dit artikel, kan je in de enquête aangeven dat je het resultaat van het onderzoek wilt ontvangen. Je moet dan wel je e-mail adres geven.

  Alvast bedankt voor het invullen van de enquête. :)
 • ingevuld :)
 • Wij moeten voor onze school een enquete laten invullen door mensen om deze uiteindelijk in ons verslag te verwerken. Dit is een enquête van 5 vragen, als een aantal mensen deze zouden willen invullen? Alvast bedankt!

  http://www.thesistools.com/so/web/index ... id=&ln=ned

  Wiki:

  http://olgaming.wikispaces.com/Inleiding

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord