1. Laten we de zondag wat gezelliger maken!

Re: Laten we de zondag wat gezelliger maken!

Op zondag hoor je twee keer in de kerk te zitten en mag je computer niet eens aan staan. Heiden.
  • Dat is mooi! Het zou leuk zijn als een paar leden dit lezen en mee zou willen werken. We gaan het wel zien!
  • Dit soort initiatieven juich ik uiteraard alleen maar toe, hoe meer toffe dingen jullie schrijven, hoe liever ik die zeker op de frontpage zie. Overigens zijn we met de redactie ook bezig om meer content voor de weekenden te maken en ook qua bijv. nieuws en trailers de productie op te voeren. We weten dat het inderdaad wat lauwtjes is. :)
  • Je hebt zeker een punt, in het weekend als je wat meer tijd hebt is de content op IG juist een beetje lauw. Ik snap dat er in het weekend weinig nieuws uitkomt, maar dat moet dan inderdaad opgevuld worden met columns etc. De WTF Update die elke zaterdag uitkomt is een goed voorbeeld, dat vind ik echt een leuk item en zeer geschikt voor het weekend.
  • Hallo iedereen,

    Ik heb al een lange tijd het gevoel dat de zondag op Insidegamer nogal saai is, er wordt amper nieuws geplaatst en op het game helden verhaal na is er niet veel te zien. Ik vind het persoonlijk leuk om op de zondagochtend met een bakkie koffie lekker het internet te bezoeken, alleen op IG is er dan niet veel te zien! Misschien is het een idee om met een paar leden iets nieuws op te zetten. Misschien is het leuk om met een groep leden elke zondag ongeveer vier artikelen ( columns, videorecensies, reviews ga zo maar door) op Insidegamer te plaatsen zodat de staff deze op de frontpage kan plaatsen. Ik denk dat er dan veel meer content op de zondag komt waardoor deze dag op Insidegamer ook een stuk gezelliger wordt! Als jullie het wat vinden, laat het maar horen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren