1. Waar is iedereen?

Waar is iedereen?

Het valt me op dat er nauwelijks nog reacties zijn onder de artikelen hier en dat de content echt minimaal is.
Ik ben een oude gamer die waarschijnlijk te nostalgisch terugverlangt naar de begindagen ;).
Is InsideGamer nog te redden of moet ik uitwijken naar andere websites?
Hoe denken de andere members hierover als die er nog zijn?
 • Je hebt wel een beetje gelijk. Met een break van een aantal jaar tussendoor, kom ik hier denk ik ook al een jaar of vijftien.

  Ik vind de content op deze site ook niet meer wat het geweest is. Er zijn redelijk veel nieuwsberichten, dat wel, maar verder blijft het bij af en toe een stream van PU, het 'wat spelen we dit weekend-topic' en de Q&A.

  Het is een beetje karig. Ik begrijp ook niet waarom video-items zoals de 'aanradar' nog wel op PU te zien zijn en niet hier. En ik begrijp helemaal niet wat er met de reviews is gebeurd. Waarom zou je geen reviews meer kunnen plaatsen, als je ze wel op gamer of PU kan plaatsen? Zal wel een reden voor zijn, maar ik vind het jammer.

  Ik zie bijv. enkele redactieleden vaak terug in items van PU en het nieuws dat we te zien krijgen, komt volgens mij grotendeels van Gamer.nl af.

  Achter de schermen is men al lang met van alles en nog wat bezig, maar ik zie er (nog) niet veel van.

  Overigens vind ik dat ze niets aan mij verplicht zijn hoor, maar ik vind het wel een beetje jammer dat de site een beetje naar de achtergrond geduwd wordt.

  Zelf wijk ik de laatste tijd wel regelmatig uit. Ik kijk/luister bijv. naar Gamekings tijdens het werken. Een paar van die gasten vind ik leuk om naar te luisteren, maar er zitten er ook twee of drie tussen die zo zelfingenomen en vaak slecht voorbereid vind, dat ik er niet naar kan luisteren.
 • Volgens mij raak je de spijker op zijn kop.
  Wellicht is er slechts plek voor 1 goede gamenieuws site in Nederland en maakt gamer/pu deze site echt overbodig.

  Ik ga eens wat vaker bij de buren shoppen :) en dan hoop ik wel wat members van hier tegen te komen, misschien ben ik de enige maar ik vond dat gezeur in de reacties altijd heerlijk.
 • Jammer inderdaad. Ik volg het nieuws op Insidegamer ook al zeker 10+ jaar en het is meer een vast ritueel geworden om even snel IG te bezoeken.

  Zonde dat deze site zo achteruit is gegaan.
 • Alles gaat via social media tegenwoordig.
 • Ah ik zie nu net dat er een nieuw platform is gelanceerd inside.gamer
  Grappige timing :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren