1. Wat vind jij van Homoseksualiteit???

Re: Wat vind jij van Homoseksualiteit???

dus dat betekend dat homoseksualiteit geen ziekte is maar een afwijking?? en dat is erkend???

wat ik dan zeg is: same difference
 • dus dat betekend dat homoseksualiteit geen ziekte is maar een afwijking?? en dat is erkend???

  wat ik dan zeg is: same difference
 • Hehe komende van de persoon met een gayass piratesavatar. pirates are gay, lang haar, oorbellen en met zn allen maanden op een boot waar vrouwen niet gewenst zijn:errr:
 • trouwens bij neit streng gelovigen mensen die dus wel in god geloven maar niet extreem. zijn er dus van die mensen die niet aan sex voor het huwelijk doen, zouden die dan wel mogen aarsneuken?
 • Ik behandel homo's net zoals andere mensen, alleen dat overgedreven gedoe vind ik nergens voor nodig

  dus de gay-pride mag van mij wel afgeschaft worden, zoiets doen hetero's toch ook niet…
 • Eh… Jaaaa, dat heb ik al zooooo vaak meegemaakt… *not*… Je wordt natuurlijk ook altijd verliefd op jongens-vrienden, vooral als ze gay zijn, want dan zijn ze hard-to-get, en dat werkt heeeeel goed… -_-'
 • Ja, als je zo gaat beginnen… Afwijkingen als erfelijke ziektes als hemofilie enzo… Dat zijn geen ziektes, dat zijn afwijkingen in de genen, en daarom krijg je het… Dat heeft niets met huidskleur en alles te maken…

  Bovendien kan je dan ook zeggen dat blanke mensen geen ziekte hebben maar een afwijking… Pff…
 • Gekleurde mensen hebben dus ook geen ziekte, maar een afwijking. Het zit per slot in hun genen dan ze een ander kleurtje hebben.
 • Tja dat vind ik eigenlijk ook Darthraver maar gelukkig doen ze dat niet zo vaak.Op straat maar goed anders kijk ik wel een andere kant uit.
  Bah, inderdaad,
 • Geen probleem, zolang dat ze die vettige, dubbelzinnige uitspraken maar achterwege laten.
 • Geen probleem, zolang dat ze die vettige, dubbelzinnige uitspraken maar achterwege laten.
 • Ik sta er neutraal tegenover.

  Iedereen met een werkend brein zou hetzelfde moeten doen. Tenzij je een religiotard bent en gelooft dat het niet mag van god, of zoiets.
 • Ik quote ; "Als het is wat het is, dan is dat wat het is." - Mr. Polska


  Enough words are said :p
 • Mijn mening, ik denk er net zo over als ik ook over hetero's denk. Ik vind het normaal dus eigenlijk valt er niet zo veel over te "denken". Het is mij al vroeg bekend, volgens mij toen ik een jaar of 8 was via vrienden van familie/ouders, en dan groei je met het idee op "via de opvoeding" dat het normaal is dat zo wel mannen als vrouwen ook van elkaar kunnen houden en liefde met elkaar hebben. De homo's die ik ken zijn aardige mensen waar ik geen slecht woord over kan zeggen.
 • Te snel gereageerd inderaad xD Was zo verbaasd over de reacties dat ik niet eens na de datum heb gekeken :P Nouja, hier alsnog mijn mening 12 jaar later xD
 • De reactie die er stond was te achterlijk voor woorden dus die heb ik heel snel verwijderd. Die meneer vond het blijkbaar ook een goed idee om een topic van twaalf jaar oud te kicken om zijn simpele mening te verkondigen.

  Alsnog is het goed dat je hier op reageert Darkrayboy. Acceptatie heeft bij een heleboel mensen nog een lange weg te gaan!
 • De reacties komen dan ook uit 2003. Ik reageerde op een idioot met een heel verhaal, maar omdat de reactie verwijderd is heb ik mijn comment aangepast, anders hadden daar ondersteunende argumenten in gestaan.
  Van onderwerpen zoals evolutie snapten ze toen kennelijk ook maar weinig.
 • Damn moet toch zeggen dat ik toch erg schrik/teleurgesteld ben door de meeste reacties. Ik ben zelf homoseksueel dus te horen krijgen dat mensen je "keuze" onnatuurlijke/smerig/ranzig whatever vinden is nooit leuk. Ik vind het prima als mensen hun mening erover hebben, ik ga dat recht niet ontnemen door te zeggen accepteer het maar maar toch had ik de hoop dat we anno 2015 toch wat verder waren qua acceptatie. Ik zelf geloof heilig dat het zeker geen keuze is, ik heb vroeger met alle macht geprobeerd om "normaal" te zijn en met meisjes te daten maar dat voelde voor mij niet normaal, niet zoals ik was. Ik ben ook geen lopend stereotype maar mensen verdoemen omdat ze zich niet zo "flikkerig" moeten gedragen vind ik ook niet normaal, sommige overdrijven maar dan praat je over een hele kleine groep.

  Dan heb je nog de jongens en mannen die roepen: Homo's zijn vies, twee zoenende meisjes zijn lekker. Tja daar ga ik niet eens woorden aan vuil maken. Als mensen niet willen geloven dat het geen keuze is, prima maar laten elkaar tenminste tolereren.

  Ik zelf support de Gay Pride niet, niet omdat ik niet in het idee geloof maar omdat de uitvoering tegen het idee van acceptatie gaat. Als je wil dat mensen het accepteren dan moet je het tonen als iets normaals en niet iets over de top.

  Ik hoop zelf dat er ooit een dag komt dat ik me geen zorgen meer hoef te maken wat mensen over me vinden. Ben laatst nog in een volle coupe aangevallen (zowel fysiek als met woorden) en hoop dat echt nooit meer mee te maken. En nee de hele coupe deed geen fuck, daar staan we op het moment met de samenleving. But here's me hoping.
 • Lekker in hun waarde laten ookal ben je het absoluut niet eens met ze.
 • *laat maar, reactie hierboven ging weg*
 • En @de uitverkorene: misschien moet je om antwoord te krijgen gewoon de topic nog eens vanaf pagina 1 doorlezen.

  :x

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren