Retro Gaming Forum FAQ (gesloten)

Level 24 92%

Nog 629 XP voor level 25


Posts: 3,596

Welkom op het RetroForum van InsideGamer! Lees aub. eerst even deze FAQ door voordat je topics aanmaakt of gaat posten.

:] Wat kan ik in dit forum kwijt? :]

In dit forum kan je alles kwijt wat Retro is. Topics over spellen die bijvoorbeeld op oude consoles zijn uitgekomen moeten hier worden gemaakt. Niet alleen het discussiëren over games/consoles is hier mogelijk, je mag het over alles hebben wat erbij komt kijken mits het maar gaming te maken heeft. Gebruik voordat je een topic opent eerst even de zoekfunctie om te kijken of er niet al een overeenkomstig topic bestaat. Als dit niet het geval is, ga je gang!

:] Ik wil een nog niet bestaand topic openen over een spel, mag dat? :]

Ja, dat mag. Sterker nog, graag zelfs! Als je een topic over een spel wilt openen, probeer dan zoveel mogelijk informatie over dat spel in de openingspost te vermelden. Verzamel nieuws, screenshots, een (p)review en/of andere informatie over het spel. Let op: als je media (tekst/beeld/geluid) van een andere site en/of persoon gebruikt, moet je wel even de bron vermelden. Afbeeldingen zeggen meer dan duizend woorden. Screenshots/art/foto’s kunnen dus een aanvulling op een topic zijn. Het kan echter ook te gek, plaats dus geen 100 screenshots in één post.

:] Je zegt dat bijna alles mag, wat dan niet? :]

 •  Warez, oftewel illegale software. Je mag er niet om vragen, je mag ze niet aanbieden, je mag niet naar sites/servers verwijzen waar informatie en/of warez worden aangeboden, je mag er zelfs niet over praten. Respecteer het werk van de ontwikkelaar en betaal hiervoor.

   Flames. Dit wekt irritatie op bij mensen die jouw mening niet delen en resulteert vaak in zinloze discussies. Niet doen dus.

   Spullen te koop aanbieden. Je mag hier geen spullen te koop aanbieden. InsideGamer heeft hier een speciaal forum voor, het Xchange forum. Je mag hier wel om een waarde-indicatie vragen, maar de daadwerkelijke verkoop moet plaats vinden het Xchange forum.

  :@ Ik ben het niet eens met de beslissing van een moderator en/of adminstrator! Wat kan ik hier tegen doen? :@

  Dan zijn er twee dingen die je kunt doen. Je kan een topic openen in het Meldhok forum. Maar je kan ook gewoon contact opnemen met de moderator en/of administrator waar je het niet mee eens bent. Dit kan per mail of per PM, maar ook vaak via MSN, ICQ of IRC. Hieronder zie je wie de moderator(s) is/zijn van dit forum.

  |:) Biohazard: |:)

  • Echte naam: Jeroen Post

  • E-Mail: jeroen.post@insidegamer.nl

  • MSN: jeroen@gsx.nl

  • PM: Klik


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.