Regels en richtlijnen voor het Discussieforum (gesloten)

Level 19 90%

Nog 522 XP voor level 20


Posts: 2,428

Regels en richtlijnen voor het Discussieforum

Welkom op het Discussieforum. Dit forum is bedoeld als het forum met een beetje meer niveau dan Offtopic. Op dit forum is het dus niet de bedoeling om korte, ‘lege’ berichten te posten (met leeg wordt hier bedoeld, zonder inhoud). Graag zien wij hier posts met wat meer inhoud waarin ook onderbouwd wordt, wat er gezegd wordt. Natuurlijk zal je post niet op niveau getoetst worden en dat soort dingen, maar als het echt een zinloze post is, zal de post gewoon verwijderd worden.

Op dit forum is er eigenlijk plek voor elke Discussie. Echter, discussies over games, dienen hier niet gevoerd te worden. Daar zijn al de desbetreffende gameforums voor. Verder mag hier alles gepost worden, als het maar een beetje discussieerbaar is. Dus niet een grappig filmpje (offtopic), wat hier wel thuishoort is dat je je bijvoorbeeld afvraagt of er een wezenlijk verschil is tussen mensen en dieren. Dit post je met daaronder jouw onderbouwde mening.

Om het hier gezellig te houden is het natuurlijk ook belangrijk om ieders mening te alle tijden te respecteren. Je kunt het natuurlijk met iemand oneens zijn, dat is geen probleem (zorgt alleen maar voor discussie). Maar blijf altijd met respect naar de ander posten. Verder gelden hier natuurlijk ook de algemene forumregels.

Hoop regels, maar eigenlijk valt het wel mee, als je gewoon een beetje je best doet op je posts en aardig blijft is alles waarschijnlijk wel goed. Veel plezier met posten!


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.