Avatar- en signaturerichtlijnen

Level 20 91%

Nog 528 XP voor level 21


Posts: 2,689

Avatar- en signaturerichtlijnen

Maximale afmetingen & bestandsgroottes

 • Avatar

  De avatar wordt gehost via de servers van InsideGamer. Het formaat van de avatar is standaard 64x64 pixels en wordt automatisch verkleind in het geval deze groter is. Voor de avatar geldt een maximale bestandsgrootte van 50kb.

 • Signature

  De image in je signature moet je hosten via een eigen website. ImageShack is een host die veel gebruikt wordt door mensen die geen webspace ter beschikking hebben. De image in je signature mag van formaat maximaal 200x40 pixels zijn. De signature wordt verwijderd wanneer deze image al één pixel groter is dan het maximum. Over de imagegrootte is geen discussie mogelijk: hierover een onderwerp in het Meldhok starten is verspilde moeite. Een signature mag maximaal uit 5 regels bestaan. Dit is inclusief een plaatje.

 • Gezamenlijke maximale bestandsgrootte

  Gezamenlijk mogen de avatar en signature niet meer dan 125kb zijn. De avatar en signature worden verwijderd in het geval je boven dit limiet gaat.Maximaal één image

  De signature mag maximaal 1 image bevatten. Onder andere de volgende vormen mogen dus niet:

 • Een opgesplitste image

 • 2 signatures van maximaal 200x40 pixels

 • Extra images als smiliesGeanimeerde avatar en signature

  Het hebben van een geanimeerde avatar en signature is toegestaan mits voldaan is aan de andere voorwaarden in deze richtlijn.

  Geen

  of in de signature

  Mede door het verlies van overzicht is besloten dat

  en niet in de signature gebruikt mogen worden. Staat een van deze er wel in dan wordt de signature verwijderd. Uiteraard mogen quotes zonder het gebruik van

  wel in de signature gezet worden.

  Blijf binnen het Beleid

  Alle regels van het Beleid gelden ook voor je signature. Gebruik je signature dus niet als mogelijkheid voor het verspreiden van licentie- of copyrightbeschermd materiaal, verbaal geweld of andere zaken genoemd in het beleid. Bij overtreding gelden dezelfde sancties als bij normale posts.

  Slotwoord

  Moderators behouden het recht avatars en signatures te verwijderen wanneer niet voldaan is aan de voorwaarden uit deze richtlijn. Ga, indien je avatar of signature is verwijderd, niet direct naar het Meldhok om daar verhaal te halen. Loop eerst de bovenstaande punten af: in bijna alle gevallen is de oorzaak wel te herleiden tot een van de bovenstaande punten.


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.