Vraag & Antwoord topic

Level 24 95%

Nog 438 XP voor level 25


Posts: 4,941

Kan iemand mij helpen? Mijn Wii is gisteren kapot gegaan; Hij leest de Wii en GC discs niet meer..
Ik heb dus een nieuwe besteld en vroeg me af of ik de de kabels en de oude sensorbar van de oude Wii op de nieuwe kan gebruiken. Ik weet zeker dat ik exact hetzelfde model heb gekocht als toen in 2007 maar wil toch graag even weten of dat kan/verstandig is als ik gewoon de oude kabels gebruik. Alles zit bij mij namelijk met een paar sterke touwtjes bij elkaar gebonden (kabels van ps3/tv/wii) en heb eerlijk gezegd geen zin om alles los te maken als ik ook de oude kabels kan blijven gebruiken..

Level 8 86%

Nog 134 XP voor level 9


Posts: 1,501

De oude sensorbar gebruiken kan prima, dat heb ik ook gedaan. Ook de oude kabels is geen probleem, laat de nieuwe maar in de doos. Werkt prima!

Level 24 95%

Nog 438 XP voor level 25


Posts: 4,941

Kwiebus22 wrote on 7 maart 2015 19:12:

De oude sensorbar gebruiken kan prima, dat heb ik ook gedaan. Ook de oude kabels is geen probleem, laat de nieuwe maar in de doos. Werkt prima!

Ik heb hem net aangesloten en alles werkt goed. Super!

Level 22 90%

Nog 664 XP voor level 23


Posts: 2,755

Ik ben nu op dit moment met het spel Harvest moon Tree of Tranquility bezig en wil een boom laten staan in mijn boerderij, maar ben bijna in het seizoen summer en sommige website zeggen dat het twee hele seizoenen zal duren en andere website zeg dat het aantal spel dagen (legt eraan welke boom je laten staan op je boerderij).

Ik ben nu in de war, wie weet het antwoord?


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.