Electronica Forum FAQ (gesloten)

Level %

Nog XP voor level


Posts:

Electronica forum FAQ

Welkom op het Electronica forum van InsideGamer. Als je hier voor het eerst komt, lees deze FAQ dan even door.

:) Wat kan ik dit forum kwijt? :)

Bijna alles wat betrekking heeft tot consumenten electronica. Ja, bijna alles. Wat niet mag lees je een aantal alinea’s verderop. Wat hoort hier dan wel thuis? Dit forum is bedoeld voor onder andere: MP3 spelers, mobiele telefoons, (HD) televisies, foto- en videocamera’s, DVD recorders, home cinema systems, navigatie systemen, auto radio’s, microsetjes, boxen, versterkers, computersystemen- en onderdelen. Eigenlijk alle consumenten electronica dus. Voordat je een topic plaatst, gebruik eerst even de zoekfunctie om te kijken over er niet al een overeenkomstig topic bestaat. Als dit niet het geval is, ga je gang!

:) Huh? Computersystemen- en onderelen? :)

Ja, dat lees je goed. Sinds de invoering van dit forum horen onderwerpen over computersystemen- en/of onderdelen niet meer thuis in het PC Algemeen forum. Dit forum is veranderd in het PC Gaming forum. In dit forum kan je dus ook al je vragen kwijt over de nieuwste videokaarten, processoren, moederborden enzovoort.

:S Je zegt dat bijna alles mag, wat dan niet? :S

 • Warez, oftewel illegale software. Je mag er niet om vragen, je mag ze niet aanbieden, je mag niet naar sites/servers verwijzen waar informatie en/of warez worden aangeboden, je mag er zelfs niet over praten. Respecteer het werk van de ontwikkelaar en betaal hiervoor.

 • Spam, oftewel reclame. Je mag geen spam plaatsen. Ook refurls zijn niet toegestaan.

 • Flames en Fanboy gedrag, oftewel overdreven opkomen voor je favoriete console of het zwart maken van andere consoles. Dit wekt irritatie op bij mensen die jouw mening niet delen en resulteert vaak in zinloze discussies. Niet doen dus.

 • Crossposting, oftewel dubbelposten in verschillende fora.

 • Spullen te koop aanbieden. Je mag hier geen spullen te koop aanbieden. InsideGamer heeft hier een speciaal forum voor, het Exchange forum. Je mag hier wel om een waarde-indicatie vragen, maar de daadwerkelijke verkoop moet plaats vinden het Exchange forum.

  In het Electronica forum gelden ook de algemene forumregels. Deze regels kun je nalezen in de InsideGamer Forum FAQ. Je kan natuurlijk deze regels aan je spreekwoordelijke laars lappen. Dit zal echter resulteren in een gesloten of gewijzigde topic, gewijzigde post, een waarschuwing of, in het ergste geval, een ban. So, behave!!

  :@ Ik ben het niet eens met de beslissing van een moderator en/of adminstrator! Wat kan ik hier tegen doen? :@

  Dan zijn er twee dingen die je kunt doen. Je kan een topic openen in het Meldhok forum. Maar je kan ook gewoon contact opnemen met de moderator en/of administrator waar je het niet mee eens bent. Dit kan per mail of per PM, maar ook vaak via MSN, ICQ of IRC. Hieronder zie je wie de moderator(s) is/zijn van dit forum.

  ,_, Rano: ,_,

 • Echte naam: Roy Abbink

 • E-Mail: roy.abbink insidegamer nl

 • MSN: royabbink gmail com

  ,_, koekiemonster: ,_,

 • Echte naam: Rudy

 • E-Mail: insidegamer webhero nl

 • MSN: ruud_luiten hotmail com


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.