Centraal Enquete Topic

Level 43 99%

Nog 72 XP voor level 44


Posts: 14,404

De laatste tijd wordt IG, en met name Gaming Algemeen, overspoelt met enquete's. Vandaar dit topic.

Plaats vanaf nu dus al je enquetes met betrekking tot gamen in dit topic!

Geen reclame enquetes!

Enquetes in andere topics zullen gesloten worden.

Let op! Enquetes met betrekking tot offtopic zaken horen hier thuis.

Level 43 99%

Nog 72 XP voor level 44


Posts: 14,404

hallo mensen.

Voor men studie moet ik een stuk schrijven over de invloed van knappe gamepersonages in games. Hiervoor hou ik een kleine enquete, zouden jullie die in willen vullen?

http://www.pu-d.nl/wouter/onderzoek.php

alvast bedankt!

Wij (2 gameliefhebbers) zijn voor onze opleiding bezig met een onderzoek over de de invloed van mmorpg's op de sociale ontwikkeling van gamers. Speel je regelmatig online, vul dan aub even onze enquete in. Duurt niet langer dan 5 minuten. DANK! :7

http://www.artevisual.nl/onderzoek.php

Level 1 15%

Nog 22 XP voor level 2


Posts: 2

Geen enquete maar iets anders..

Ik ben voor een expo op zoek naar mensen die alles verzamelen over hun favoriete gameheld. Bijvoorbeeld Mario/Link/Lara Croft/Final Fantasy merchandise, of wie je held dan ook is. Je krijgt geen vragenlijst ofzo opgestuurd maar wel kans op eeuwige roem! ;)

Vertel het hier of mail me even wat je verzamelt en van wie.

Level 1 15%

Nog 22 XP voor level 2


Posts: 2

Aanvullende informatie: Het gaat om een uitgebreide tentoonstelling over helden, waarin ook game- strip- en filmhelden aan de orde gaan komen. Dus, heb je een verzameling van je favoriete personage, reageer of mail me.

Alvast bedankt.

Level 1 23%

Nog 20 XP voor level 2


Posts: 2

Laat weten waarom jij absoluut de voorkeur geeft aan een X-box, of juist een die-hard fan bent van de Wii of een PlayStation. Je kunt ook met een X-box, PS3 en Wii spelen, en krijgt er nog voor betaald ook!

Op maandag 12 februari vindt er in Amstelveen een onderzoek plaats en hiervoor zijn we nog op zoek naar een aantal mannen. Het gaat om mannen tussen de 26 - 35 jaar, die regelmatig gamen (ongeveer tussen de 1 en 5 uur p/week) en doelbewust kiezen voor hun console.

Het gaat hierbij om de volgende groepen gebruikers:

- Mannen die alleen gamen op een Wii

- Mannen die alleen gamen op een X-box 360

- Mannen die alleen gamen op een PS2 en geen PS3 willen kopen

- Mannen die nog geen console hebben, maar overwegen om er een te kopen.

Val je binnen de doelgroep en lijkt het je leuk om deel te nemen aan het onderzoek mail dan nu naar sacha.jacobsATtequila.nl

Het onderzoek vindt plaats maandag 12 februari van 14.00 - 17.00 in Amstelveen

Level 1 23%

Nog 20 XP voor level 2


Posts: 2

Hallo gamers...

ik zou jullie vriendelijk willen verzoeken om op de onderstaande URL een korte enquete in te vullen..

Het gaat hier om 10 korte vragen, en jullie zouden ons op school goed op helpen bij het nieuwe game concept.

Alvast bedankt.

http://www.onderzoekdoen.nl/onderzoek.php?f=586

Level 23 98%

Nog 101 XP voor level 24


Posts: 3,524

.....

Level 1 53%

Nog 12 XP voor level 2


Posts: 6

Level 1 23%

Nog 20 XP voor level 2


Posts: 2

Voor een onderzoek naar mobile gaming gedrag, ben ik opzoek naar mensen die regelmatig of af en toe op hun mobiel een game spelen. Deze mensen zou ik graag willen vragen of zij beschikbaar zijn voor een interview over hun ervaring met mobiele games.

Ik ben een stagair bij het bedrijf Codeglue in Rotterdam, en voor mijn afstudeer project ben ik bezig met een onderzoek naar Usability in Mobile Game Design.

Zoveel games op de mobiele telefoon lijden aan een slechte besturing en moeilijke toegankelijkheid. Daarom ben ik opzoek naar de reden van deze problemen en welke oplossingen er eventueel voor bestaan.

Een belangrijk onderdeel van het onderzoek is praten met gamers die daadwerkelijk spelen op hun telefoon, vandaar deze interviews. Ze zullen persoonlijk plaats vinden, niet over het internet of telefoon, en kosten maximaal tussen de 45 en 60 minuten tijd.

Het onderwerp is vooral jou ervaring met mobiele games.

Ik ben dus opzoek naar mobiele gamers.

Die één uur vrij kunnen maken.

Om in Rotterdam bij het bedrijf Codeglue langs te komen.

Voor een interview over games en mobiele telefoons.

Als je interesse hebt kun je mij een PM of mail sturen met je gegevens (naam, mobiel game ervaring, telefoon, mail, enz) en dan zal ik contact met je opnemen.

Of als je vragen hebt kun je die natuurlijk hier posten, ik doe mijn best deze te beantwoorden.

Aram Scheeve

aram @ codeglue . com

http://www.codeglue.com

http://stud.cmd.hro.nl/0758576

Extra:

Als je langer beschikbaar bent kun je ook blijven voor het tweede deel van het onderzoek, wat namelijk uit game testing bestaat.

Hierbij zullen we een viertal games doornemen, waarbij jij de game speelt en ik observaties zal maken. Dit zijn onder meer bestaande games van Codeglue maar ook van andere bedrijven.

Meld dit ook in de mail of PM

Level 1 38%

Nog 16 XP voor level 2


Posts: 3

Voor mijn afstudeerproject ben ik op zoek naar mensen van 20 jaar en ouder die een Nintendo DS hebben met een van de volgende spellen:

Braintraining

Nintendogs

Big Brain academy

English Training

Help mij afstuderen en vul de enquete in! Stuur nu een mail naar nielskets757@hotmail.com. Alvast bedankt voor je medewerking.

Level 1 15%

Nog 22 XP voor level 2


Posts: 2

Beste gamer,

Als studente Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam studeer ik momenteel af op gaming. Ik heb jouw hulp als Need for Speed Carbon gamer hierbij onwijs hard nodig.

De vragenlijst gaat over een deel van Need for Speed Carbon dat je voor de in te vullen vragenlijst eerst speelt op je eigen pc. Je kunt dus alleen meedoen als je de game zelf bezit. Met het invullen van de vragen maak je kans op een Bol.com kadobon ter waarde van 25 euro!

Let op! Het is superbelangrijk dat je het spel begint met het aanmaken van een nieuwe carrière en alias en hierbij de beginfase van je carrière gewoon uitrijdt. Na het team-beheerscherm ga je met de escapetoets terug naar het Hoofdmenu. Daar vandaan rijd je 1x de Circuitrace Brons in het gametype ´Uitdagingen´. Daarna mag je de game afsluiten en de vragenlijst invullen. Tijdens het gamen is het niet toegestaan om wagens te tunen.

Het invullen van de anonieme vragenlijst duurt na het gamen ongeveer 10 minuten.

Alvast onwijs bedankt voor het invullen! :)

Klik na het spelen van de game op deze link: http://web-petr01.com.variabele.nl voor het invullen van de vragen.

Greetz Petronella

petronella.wiegman@student.uva.nl

Level 1 30%

Nog 18 XP voor level 2


Posts: 3

Hey mensen,

Sorry dat ik jullie lastig moet vallen met een enquête, maar het lijkt haast onontkoombaar met de studie's van tegenwoordig.

Op dit moment ben ik aan het afstuderen bij Take Two Interactive Benelux (uitgever van o.a. Rockstar en 2K games) en ik zou graag meer inzicht hebben in wat voor soort gamers er zijn en wie nu welk soort spel koopt. Om hier achter proberen te komen, heb ik de volgende enquête opgesteld.

Gelukkig hoef ik niet alleen wat te vragen van jullie, maar mag ik ook wat weggeven. Onder de inzenders worden een aantal spellen(pakketten) verloot. Dus vul snel de enquête in die op de volgende link is te vinden http://www.thesistools.com/?qid=30327&ln=ned In ieder geval alvast bedankt voor je tijd en moeite.

Groeten,

Hans

Level 1 7%

Nog 24 XP voor level 2


Posts: 1

Wil jij de nieuwe game NEED FOR SPEED CARBON winnen en wil jij helpen om de toekomst van games te bepalen?

Deze studie is daarvoor van uiterst belang om te onderzoeken of games ook voor ander doel einde gebruikt kunnen worden. Het is voor deze studie extreem belangrijk dat jullie, de ervaren gamers, deelnemen in deze studie. Als je deelneemt maak je kans op het winnen van de nieuwe game NEED FOR SPEED CARBON

De vragenlijst bedraagt uit 8 vragen die ongeveer 1 a 2 minuten in beslag nemen. De vragen zijn in het Engels. De link naar de vragenlijst is

http://www.thesistools.com/?qid=32391&ln=eng

Jullie kunnen en belangrijke rol spelen in de toekomst van games

Thanks

Level 1 23%

Nog 20 XP voor level 2


Posts: 2

Beste Forumbezoeker,

Graag willen we je uitnodigen om een korte enquete in te vullen over een eventuele HBO vervolg opleiding, International Game Architecture and Design aan de NHTV te Breda.

Deze enquete duurt slechts 2 minuten en is volkomen anoniem.

URL enquete: http://www.webeval.nl/class3/index.php?sid=16

Bij voorbaat dank,

NHTV Onderzoeksteam

Level 3 56%

Nog 68 XP voor level 4


Posts: 18

Onderzoek naar online communities - Enquête

Hallo allemaal! Ik zal me even kort voorstellen voordat ik te hard van stapel loop. ;)

Mijn naam is Jan van Tetrode en ik studeer Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht. Voor mijn Bachelorstage ben ik bezig met een onderzoek naar online communities. De focus van het onderzoek ligt op de mening van leden betreffende website elementen (features) voor gebruik in online (dance en game) communities zoals deze.

Het zou heel fijn zijn als jullie me zouden kunnen helpen door middel van het invullen van een kleine enquête. Het neemt niet veel tijd in beslag en het zou erg helpen als ik een aantal goede reacties krijg.

De enquete staat op onderstaande link en is in het Nederlands:

http://www.thesistools.com/?qid=34885&ln=ned

Een Engelse versie is eventueel hier beschikbaar:

http://www.thesistools.com/?qid=34811&ln=eng

Mochten jullie nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan kunnen jullie altijd een pm sturen of hier een berichtje achterlaten.

Alvast heel erg bedankt! ^^D

Oja, mocht je de enquête hebben ingevuld dan zou het fijn zijn als jullie een berichtje kunnen achterlaten hier. Voor mij een snelle manier om te zien hoeveel respons ik al heb gehad Vrolijk

Level 44 95%

Nog 1512 XP voor level 45


Posts: 14,472

Hallo iedereen,

Ik ben bezig met een onderzoek naar GAMEN voor de universiteit van Nijmegen en daarvoor ben ik op zoek

naar mensen die een paar vragenlijsten willen invullen over verslavingsgedrag en over gamen.

De laatste vragenlijst gaat over MMORPG’s zoals World of Warcraft, dus als je die speelt hoop ik dat je mee wilt doen.

Alle vragenlijsten zijn anoniem, je hoeft nergens je naam in te vullen.

Het invullen duurt ongeveer 15 minuten, maar je kunt meeloten voor een beloning

van 50 EURO!

Als je mee wilt doen, moet je op de onderstaande link drukken:

http://www11.fdewb.unimaas.nl/nq.cfm?q=9157c0f8-f20f-6efd-f014-660ab30f09b1

Bedankt!

Gr J

Level 1 23%

Nog 20 XP voor level 2


Posts: 2

Mijn naam is Nikki Kuppens en ik zit in het vierde jaar van de studie Game Design & Development aan de HKU. Momenteel ben ik bezig met een groepsproject, maar daarna volgt nog een individueel project. Daarvoor ben ik alvast wat voorbereidend onderzoek aan het doen, zodat ik beter kan bepalen wat mijn doelstellingen worden in die opdracht. Daarom zou ik graag om jullie medewerking willen vragen, door enkele vragen te beantwoorden. Het onderzoek is hier te vinden: http://www.onderzoekdoen.nl/onderzoek.php?f=1150.

Alvast bedankt!

Level 1 7%

Nog 24 XP voor level 2


Posts: 1

Hoi!

Ik doe al enige tijd een PhD-onderzoek naar geluid en muziek in games. Ik doe dat via Muziektechnologie aan de de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (KMT) in samenwerking met de Universiteit van Portsmouth. Als laatste finale wil ik een aantal gamers een vragenlijst laten invullen met vragen, waarmee ik een verband hoop te leggen tussen hun voorkeuren en geluid.

Ik richt me in mijn onderzoek wat nou games leuk maakt en de rol die geluid en muziek daarbij spelen, dus eigenlijk: hoe kun je met geluid en muziek games nu leuker maken? De afgelopen jaren vind ik audio in games echt enorm verbeterd en als je mee wilt discussieren wat er naar jouw mening nog beter kan en juist ook wat enorm goed werkt of supercool geluid is, kun je de vragenlijst invullen en daarnaast in dit topic reageren als je wilt.

Je zou me enorm helpen als je de vragenlijst in zou willen vullen. Let op: Hij is niet heel lang, maar ook niet heel kort. Ik denk dat je hem in 15 minuten wel in kunt vullen. Vul hem in als je zin hebt, als je geen zin hebt, zet dan een kop koffie en speel een leuke game. :)

De (Engelstalige) vragenlijst staat op:

http://www.gluid.nl

Je mag overigens in het Nederlands antwoorden als je wilt.

Dank!

Level 1 46%

Nog 14 XP voor level 2


Posts: 4

http://www.thesistools.com/?qid=38021&ln=ned

-------------------------------------------------------------------

Hallo Gamers,

Wij zijn studenten Communication & Multimedia Design te Leeuwarden.

Onze passie voor games heeft er voor gezorgd dat we zelf een game gaan ontwikkelen in het

kader van ons afstuderen. Dit in samenwerking met een Nederlandse ontwikkelaar.

Voordat we daadwerkelijk het spelconcept uitwerken en van start kunnen gaan met

het ontwikkelen van de game, doen we eerst een uitgebreid onderzoek naar allerlei factoren.

Hierbij kun je denken aan de mogelijkheden van de verschillende video game consoles en aan de

interesses van gamers. Hopelijk kunnen we hiermee een sterke basis neerzetten waaruit we een

interessante, originele game kunnen ontwikkelen.

We hebben een enquête opgesteld en verzoeken jullie om even de tijd te nemen deze in te vullen.

Het zal ongeveer 3 minuten van je tijd in beslag nemen, maar helpt ons enorm om een goed

algemeen beeld te vormen over de voorkeuren van gamers. Iets waar we veel waarde aan hechten.

Er zal gevraagd worden naar een naam of e-mail adres. Om anoniem te blijven kan je kiezen voor

een zelfbedachte naam.

Bij voorbaat dank voor je medewerking.

Rudy F. & Stefan K.

-------------------------------------------------------------------

http://www.thesistools.com/?qid=38021&ln=ned

Level 5 77%

Nog 91 XP voor level 6


Posts: 153

Beste InsideGamers,

Momenteel ben ik bezig met een afstudeeronderzoek in Leiden waarbij ik cognitieve verschillen (met name reactietijden) bestudeer tussen gamers en niet-gamers. Voor dit onderzoek heb ik nog heel veel proefpersonen nodig en dit leek mij één van de beter plekken om die te vinden.

Als je tussen de 17 en 35 jaar bent en minimaal 5 uur per week games speelt en het je leuk lijkt om aan dit onderzoek mee te doen of wil je graag meer weten, stuur dan een mailtje naar vgpresearch@gmail.com

Het kan in Leiden en Den Haag e.o. en duurt maximaal 1 uur. Als vergoeding staat er helaas maar een klein bedrag van 6 euro tegenover.

Groeten,

Pieter

Level 22 90%

Nog 664 XP voor level 23


Posts: 2,755

#MODBREAK#

Sorry Mehmet, hier is dit topic niet voor bedoeld.

Lord

Level 1 30%

Nog 18 XP voor level 2


Posts: 3

Hallo InsideGamers!

Ik ben een vierdejaars Mediatechnologie student en ik ben momenteel bezig met mijn afstudeeronderzoek bij het game bedrijf Engine Software. Het is een onderzoek naar het ontwikkelen voor de Wii en daarbij zit een stukje marktonderzoek wat inhoudt dat ik een enquête moet houden. De enquête gaat voornamelijk over de Wii en kost ongeveer 4 minuutjes om in te vullen.

Onder de inzendingen wordt een exemplaar van Puzzlequest(DS) en een exemplaar van Stateshift(PSP) verloot. Bij het invoeren van je naam moet je je email adres invullen wanneer je hier kans op wilt maken, zoniet dan mag je invullen wat je wilt.

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn de enquete in te vullen?

Het adres is: http://www.thesistools.com/?qid=39779&ln=ned

Bij voorbaat dank!

Level 1 7%

Nog 24 XP voor level 2


Posts: 1

Ik ben onderzoek aan het doen naar de beleving die gamers hebben met in-game advertisement.

Je weet wel wat ik bedoel, je loopt met je gun door een straat en dan kom je ineens een life-size Axe reclamebord tegen.

Ik heb hieronder een vragenlijst die ongeveer 5 minuten duurt.

http://www.zoomerang.com/recipient/surv ... 27ANUUPYLR

Zijn er hier wat mensen die hem voor mij in zouden willen vullen?

Groeten,

Commander Sundown

Level 1 7%

Nog 24 XP voor level 2


Posts: 1

Ik ben op dit moment bezig met het onderzoeksgedeelte van mijn afstudeerscriptie voor de master Marketing Management. Ik ga het keuzeproces in de aankoop van een gameconsole onderzoeken.

Om uit te vinden hoe dit keuzeproces in elkaar steekt heb ik uiteraard de mening nodig van de consumenten. Voor mijn onderzoek wil ik een groepsdiscussie houden, hiervoor zoek ik nog 3 tot 4 leden. Omdat er steeds meer vrouwen spelcomputers spelen zouden vrouwelijke gamers ook erg welkom wezen. Het zal een ontspannen groepsgesprek worden waarin je alles kwijt kunt over consoles en games. Het zal slechts 1 tot 1,5 uur duren.

Ik wil de focussessie gaan houden op tussen 14 en 18 januari in Rotterdam. Dus als je graag over consoles en games praat mail mij dan op onderstaand adres wie je bent en op welke dag en tijd je beschikbaar bent.

Groeten,

Raoul Vries
[url=mailto:rm_vries@hotmail.com]rm_vries@hotmail.com[/url]

Level 1 30%

Nog 18 XP voor level 2


Posts: 3

nonde..., mijn excuses voor het verkeerd plaatsen van de enquête.

Had deze sticky niet gezien en blijkbaar is het topic al gesloten dus kan ik dit niet meer editen.

Hier is nogmaals de link.

http://s.checkmarket.com/?e=7942&l=n...5C754DF237CF47


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.