Centraal Enquete Topic

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 11

Graag nog één keer hulp van jullie bij onze enquête
Link is http://goo.gl/forms/lCaESfMmwo
dit is de laatste enquête waar we hulp bij nodig hebben

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 2

Hoi,

Misschien vind je het wel heel vervelend dat ik hier vragen stel over gameverslaving. In dat geval mijn welgemeende excuses :)

Maar.. voor mijn onderzoek naar bewustwording onder gameverslaafde jongeren ben ik op zoek naar mensen die zelf gameverslaafd zijn of zijn geweest, of problemen hebben ondervonden bij het spelen van games (kortgezegd, dat je je ervan bewust was dat je teveel gamede) 

Voel je je aangesproken?

Dan zou ik het supertof vinden als je via onderstaande link een enquête wilt invullen.

https://www.enquetetools.nl/enq/4914b058cd41e 

Alvast bedankt..

Gr. Marike

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 2

De enquete duurt maar 2 minuten en je kan er ook nog eens een gaaf goodiepakket inclusief game mee winnen! En je helpt mij ook nog eens afstuderen!

http://goo.gl/forms/EOvqKHXnY4

Thanks!

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Hello!

Voor mijn afstudeeropdracht onderzoek ik hoe video gamers in Nederland denken over VR video games. Daarom ben ik opzoek naar gamers die via de onderstaande link deel willen nemen aan een korte enquete. Kost je maar 3 minuten en daarmee heb je dan toch weer je "good deed of the day" verricht!

https://surveyplanet.com/56e58f1510f2ea0d1e226406

Alvast bedankt! ^_^

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Lieve InsideGamers,

Voor mijn PreMaster Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen moet ik een onderzoek uitvoeren in het gebied van de video game industrie. Hiervoor heb ik de welbekende vragenlijst opgesteld. Vooraf kan ik niet teveel vermelden over de inhoud van de vragen, aangezien dit de resultaten van het onderzoek kan beïnvloeden.

Wel kan ik jullie alvast vermelden dat het een éénmalige enquête is, die ongeveer tussen de 5 à 10 minuten zal kosten. De gehele vragenlijst is in het Engels, aangezien mijn gehele opleiding alles in het Engels is. 

Link van de enquête:
http://rug.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0SNST49JZLeJmfz

Mochten jullie tegen problemen aanlopen of vragen hebben, dan verneem ik dat graag. Alvast bedankt voor degenen die de moeite nemen om het in te vullen!

Post was bewerkt op 29 april 2016, 15:19 door Plammers7

Level 2 35%

Nog 50 XP voor level 3


Posts: 15

Game-gerelateerde video wordt alsmaar populairder door platforms zoals YouTube en Twitch. De totale waarde van gaming video content wordt geschat op ca. $3,8 miljard wereldwijd. Doordat het voor iedereen ook steeds makkelijker wordt om zelf video te maken, wordt het aanbod ook steeds groter. Daarnaast zal naar verwachting in 2017 74% van het internetverkeer uit video bestaan.

Naar aanleiding hiervan doe ik een onderzoek naar het kijkgedrag van mannen tussen de 18 en 35 jaar ten aanzien van game-gerelateerde videocontent. Er is voor deze doelgroep gekozen, omdat deze mannen voor veel adverteerders commercieel interessant zijn als het gaat om gaming. De resultaten van het onderzoek zullen meer inzicht geven in het kijkgedrag van verschillende soorten gamevideo's.

Ik zou het zeer op prijs stellen als jullie vijf minuten de tijd zouden willen nemen om de enquête in te vullen. Dit kan nog tot en met dinsdag 3 mei 2016. De gegevens worden anoniem verwerkt.

Alvast bedankt voor jullie medewerking,

Marc de Vries

Link naar de enquête: http://www.thesistools.com/gamevideo

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Hi iedereen!


Voor mijn afstudeerstage bij het Nederlands Film Festival ben ik op zoek naar game liefhebbers. Nu denk je zeker, film festival, waarom ben je op zoek naar gamers? Het Nederlands Film Festival haakt de laatste tijd steeds meer in op de game wereld en is erg geïnteresseerd in jullie mening. Het invullen van de enquête duurt maar 10 minuutjes en je helpt mij (en het onderzoek!) er ontzettend mee :)


>> https://nl.surveymonkey.com/r/M7M98YY <<


Alvast heel erg bedankt!!

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Beste gamers,

Op dit moment zijn we met de hele klas bezig met een onderzoek op het gebied van gamen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat we een game-event helpen hier in Nederland. Om onderzoek te doen heb ik hulp nodig van gamers (jullie dus).

Jullie zouden mij enorm helpen bij het invullen van de volgende enquête:
emoticons/http://www.thesistools.com/web/?id=522375

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Ben jij een fanatieke gamer en wil je de game evenementen in Nederland aantrekkelijker maken?
Vul dan deze mini enquete in van 5 vragen en help mij, maar vooral jezelf!

Ingevuld? Dan ben je een ongelofelijke eindbaas!

http://www.thesistools.com/web/?id=522411

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Beste Gamevrienden,

Voor de Hogeschool van Amsterdam zijn wij bezig met een project, het doel van het project is om de game events in Nederland te verbeteren/vergroten. Om dit einddoel te kunnen bereiken moeten wij onze doelgroep onderzoek. Dit doen wij doormiddel van een korte en simpele enquête. 

Jullie zouden ons enorm helpen met het invullen van onze enquête. ;)

http://www.thesistools.com/web/?id=522375

Alvast bedankt!

^^D

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 2

For my study I am studying th influence of gaming on social life and the influence of certain games in the gaming industry. Could you please fill in this survey: https://goo.gl/forms/fktrPZUyL8eEMP5C3

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Hey iedereen!
Ik doe voor mijn Master scriptie een onderzoek naar de meningen over Nederlandstalige video games. Het zou me enorm helpen als jij jouw mening zou willen geven. Het kost maar een paar minuutjes. Of je nou Nederlandse video games speelt, of helemaal niet, of alleen soms, iedereens mening is welkom!

Klik hier als je mee wil doen. https://goo.gl/forms/Exg0d4jVZx4aWh4G2

Super bedankt!


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.