Belangrijk: Het gezamelijk onderspammen van fora

Level 42 98%

Nog 404 XP voor level 43


Posts: 13,579

Geachte leden van het InsideGamer forum.

Vandaag hebben enkele leden van dit forum besloten gezamenlijk een forum uit te zoeken en vol te spammen met berichten van een triest niveau.

Mag ik iedereen erop wijzen dat als er klachten binnenkomen bij ons van de beheerders van dat forum, ook wij actie ondernemen tegen de leden die hier verantwoordelijk voor zijn. Iedereen begrijpt dat hier de reputatie van het InsideGamer forum ook op het spel staat!

Level 42 98%

Nog 404 XP voor level 43


Posts: 13,579

Lieve mensen,

In overleg met de overige moderators van IGF hebben wij besloten op dit moment nog geen waarschuwingen en/of bans vast te hangen aan bovenstaande. Wel wil ik iedereen waarschuwen dat mocht dit nogmaals voorkomen, wij wel optreden. Wij hebben van de admins van het BG forum een lijst met IP adressen mogen ontvangen, dus het is voor ons een eitje om te achterhalen wie de daders waren.

Er wordt verwacht van jullie dat IGF niet als platform gebruikt wordt voor dergelijke zaken. Als het doorgaat moeten we dus wel optreden.


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.