Miner Wars

Level 8 99%

Nog 1 XP voor level 9


Posts: 402

Hallo allemaal!

Ik heb nog geen topic gezien speciaal voor de aankomende xbox 360 arcade game Miner Wars. Daarom maar even een topic toewijden aan deze game.

Miner Wars is een combinatie van een Single player story en MMO.

Het spel speelt zich af in de ruimte in de nabije toekomst. Jij als speler krijgt beschikking over een geadvanceerde miningship in een open wereld waar geen grenzen aan verbonden zijn. Je kunt dus overal naartoe waar je maar wilt. In deze open wereld heb je gigantische asteroïde's verspreid waarin geboord kan worden om resources te vinden. Deze asteroïde's kunnen dus geheel vernietigd worden. Waarnaar er na enkele dagen er misschien niks meer van over zou kunnen zijn. Er zijn tientallen verschillende soorten resources te vinden in het spel, Die uiteraard door jou opgegraven kunnen worden en weer worden doorverkocht bij de dichtstbijzijnde Moederschepen.

Tijdens en het spelen kan je verschillende facties joinen. Dat kan bijvoorbeeld een Mining corporation zijn die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van resources. De politie die zorgt dat alle regels nageleefd worden. Of andere duistere organisatie bijvoorbeeld een Black market. Totaal zijn er nu 13 verschillende missies die gedaan kunnen worden. rescue, exploration, revenge, base defense, diefstal, transport, stealth, search and destroy, harvesting of racing.

De echte doorzetters die er volledig voor willen gaan kunnen als ze voldoende verdient hebben verschillende soorten Mine Ships aanschaffen. Totaal zijn het er nu 10. Deze Schepen kunnen variëren van licht tot zwaar. Deze schepen kunnen na aanschaft weer ge upgrade worden met betere motoren, radars, fueltanks, pantser, wapens, laadruimte, Boren, zuurstoftanks en nog veel meer.

Natuurlijk kan je ook altijd lekker freelance werken zonder aan specifieke regels verbonden te zijn waarvan facties willen dat je die regels naleeft.

Tot nu toe zijn er 4 verschillende video's en trailers vrijgegeven. Deze video's zijn nog Alpha dus het uiteindelijke spel zal er nog beter uit te komen zien.

Voor de mensen die dit spel ook interresant vinden kunnen via deze link naar de site toe.

http://www.minerwars.com/?aid=215

Ik ben in ieder erg enthousiast over dit concept. Niet alleen vind ik het erg origineel. Maar ook Vooral ook omdat de developers van Keen Software house het spel blijven ondersteunen met nieuwe content. Het spel komt trouwens ook uit voor de pc.

Ook heb ik 5 maart een club gemaakt. Voor de mensen die graag op de hoogte willen zijn van het laatste nieuws.

http://www.insidegamer.nl/clubs/minerwars

Graag hoor ik wat jullie ervan vinden!

Met Vriendelijke Groet

iHenk

Level 31 99%

Nog 29 XP voor level 32


Posts: 7,163

P.s. Graag had ik ook plaatjes willen plaatsen maar ik weet niet hoe dit moet. Vandaar dat het er misschien een beetje kaaltjes uit kan zien.

Gewoon door middel van , natuurlijk wel zonder spaties in IMG tags.

-- EDIT --

Ik zit nu even dat filmpje te checken. Moet zeggen het ziet er wel weinig uit. Grafisch mag het wel er ook wel zijn, al is het niet het beste.

Level 8 99%

Nog 1 XP voor level 9


Posts: 402

Gewoon door middel van , natuurlijk wel zonder spaties in IMG tags.

-- EDIT --

Ik zit nu even dat filmpje te checken. Moet zeggen het ziet er wel weinig uit. Grafisch mag het wel er ook wel zijn, al is het niet het beste.

Bedankt Metian! Het kan misschien zijn dat je de Alpha video hebt gezien. Die ziet er inderdaad wat minder indrukwekkend uit als de andere filmpjes die op de site staan. Ik zal even kijken of ik er eentje tevoorschijn kan toveren.

Level 1 7%

Nog 24 XP voor level 2


Posts: 1

Interessant iHenk.

Ik heb er inderdaad al iets over gelezen op het internet. De plaatjes en de graphics zien er ook niet slecht uit.

Ik zou zeggen; keep up the work. Houdt ons op de hoogte.

Level 8 99%

Nog 1 XP voor level 9


Posts: 402

De developers zijn erg actief bezig met de forums. Ze hebben de comunity gevraagd om modelen in te sturen van spaceships die misschien als ze goed genoeg zijn in het spel geimplenteerd te worden. Er is al model van de comunity in het spel gedaan.

http://www.minerwars.com/?aid=215

Level 8 99%

Nog 1 XP voor level 9


Posts: 402

Minerwars heeft nu ook een club. Mensen kunnen zich hier aanmelden

http://www.insidegamer.nl/clubs/minerwars

Level 8 99%

Nog 1 XP voor level 9


Posts: 402

De Minerwars Developers willen graag het team nog verder uitbreiden. Hieronder staat waar ze naar opzoek zijn:

3D Modellers - experience with any 3D modelling software like 3Ds MAX, modellers can start contributing their models in the game immediately. Experience with texturing the models is a big advantage.

Art & Graphics - the studio is essentially looking for anyone who wishes to contribute to the game with their own art or graphics style. Studio is especially interested in people with texture drawing experience.

Musicians - the musicians can contribute their work into the game under the watchful guidance of our Audio Director Dan Wentz.

Voel je je geroepen? Meld je dan aan op het forum en maak een topic en presenteer jezelf daarin.


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.